SOEP& HET LAND (3+) – voorstelling en workshop


 
 
Het eten op je bord komt tot leven! Vol wonderlijke verhalen… Kom luisteren! Kom kijken! Reis mee over land, water en tijd in een decor van ingrediënten die voor je ogen veranderen in een overheerlijke maaltijd. Ontdek de magie van een pruttelende soep volgens Oma’s recept. Kom luisteren, smullen, ruiken & proeven! 

SOEP & HET LAND is een succesvolle kindervoorstelling ontwikkeld i.s.m. het Wilde Westen door theatermakers Milan Schleijpen en Marijn Maurits.
Met speciale dank aan: Joy Slaats, Simon Akkerman, Rieks Swarte, Dorothe Lucassen Jan Ivo Stichting, Gemeente Utrecht en Fentener van Vlissingen Fonds.

WORKSHOP SOEP en HET LAND

Welke groenten vind je mooi? Lekker of juist vies? Neem deze groenten mee naar de workshop en beleef hoe bijzonder koken is. We bouwen een overheerlijk voedsellandschap, dat je nog mooier maakt met vondsten uit het landschap van Metaal Kathedraal. Allemaal om daarna lekker op te peuzelen! Kom meespelen, maken en koken! Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor de jongste medemens onder ons om vanuit de kracht van de verbeelding de wereld van eten en groenten tot leven te brengen. 

Tickets en tijden

11.00 uur – Kindervoorstelling Soep & het land
12.00 uur – Workshop Soep en het land. De workshop is rond 12.30 uur afgelopen.

Tickets voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen zijn voor € 9,00 te koop via onze online ticketshop. Een combi ticket voor de voorstelling en de workshop is te koop voor € 15,00.

T’IS MIS OP ZONDAG

Deze activiteit is onderdeel van T’is Mis op Zondag. Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, bio markt, muziek, film, lezingen, workshops, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van T‘is Mis op Zondag bekijk je op metaalkathedraal.nl/programma.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.