Verbinding in ‘Sardinië-krachtplekken-verpakking’!


Metaal Kathedraal presenteert:

Een inspirerende middag over verbinding,
in Verbinding in ‘Sardinië-krachtplekken-verpakking’!

In deze toch wat ‘donkere’ tijden is het goed om het licht te vergroten. En dat is wel het effect van de aanstekelijke Sardinië-‘lezing’ die Samuele Pitzalis in Metaal Kathedraal komt geven op zondagmiddag 31 maart 2024.

Je gaat in een gezellige groep gelijkgestemden zeker opzienbarende afbeeldingen van krachtplekken op Sardinië zien. Immers, Samuele, zelf rijk aan antieke Sardijnse genen, is daar een soort krachtplekken-‘hunter’. Langs dergelijke plekken organiseert hij al jaren groepsweken, dus hij heeft er veel persoonlijke ervaring mee, uit de praktijk.

Maar we nodigen Samuele niet enkel uit als jarenlange Sardinië-expert! Hij legt uit hoe de krachtplekken juist ook inspireren om actief connectie te maken met een bijzondere Bron, waar de krachtplekken naar verwijzen. Hij doet ook voor hoe je vandaar ook connectie maakt met plekken die je zelf kiest. Of personen? Telepathie? Een levensaanstekelijk stralend netwerk? Ja, een levensaanstekelijk stralend netwerk. En je komst alleen al voedt dat netwerk. Alvast bedankt en #jedoethetvooreenander. Kom…

Het gaat ook een vrolijke middag zijn vol verloren én aanstaande paradijs- associaties, langs Blue Zone-leefstijl, oud-Egyptische verfijning richting hun ‘Mooie Westen’, Atlantis en nog meer oeroude verwijzingen naar ‘dat eiland waar de Goden verbleven en waar de geslaagde versie van de mens vandaan komt’. Yes, that’s you and me, baby!

Hoe dan ook grote kans dat je tijdens deze middag meer en meer bevlogenheid en vertrouwen en verbinding voelt. En daar stellen we de Metaalkathedraal nou graag voor beschikbaar.

De middag begint en eindigt met prachtige toepasselijke muziek. Onderweg op deze soms best filmische reis langs associaties zijn er ook korte fysieke visualisatie-oefeningen (jawel), geïnspireerd door de krachtplekken.

Naderhand is het fijn om ontspannen met elkaar uit te wisselen en te genieten van de onderlinge herkenning. Helemaal als een charmante vrouwelijke verschijning tijdens de lezing heeft verteld over paradijselijke flow in het leven creëren. Het kan zomaar.

De kosten voor deze levensaanstekelijke middag zijn wel 25 euro, maar Samuele biedt jou als aanwezige op de middag meteen het dubbele aan korting aan als je meegaat op een van zijn spirituele themaweken die je ziet op keepalivetours.com, ‘where light meets other light’. .Kom

Adres: in Utrecht.

Aanvang 14 uur, einde 16.30 uur.

Kosten 25 euro, contant en gepast te betalen. Drankjes voor eigen rekening.

Aanmelden via info@keepalivetours.com