Sacred Grounds


Sacred Grounds

Follow the path of your Soul

Mediteren zoals je nog nooit gemediteerd hebt.

Sacred Grounds in een nieuwe beleving van Janosh die hij gaat delen op bijzondere plekken en locaties.  Spiritueel groeien, op een manier die past bij deze tijd: versneld en actief! Dat ervaar je tijdens de Sacred Grounds Beleving.  Geen oude meditatievormen, maar vernieuwende technieken brengen je versneld naar de volgende bestemming in je leven. Janosh is jouw reisleider; zijn geometrische kunst opent de brug naar een nieuwe werkelijkheid. Een transformerende avond, voor de actieve ziel.

Werk en spiritualiteit samenbrengen
De moderne mens is een actief mens. Hij of zij leidt een druk leven, is onafhankelijk en doelgericht. Ontspanning is er bijna niet, tenzij het ingepland wordt. En wanneer dan het moment is om de geest een time-out te geven, kun je dan alles zomaar loslaten, wetende dat verder niemand stopt voor jou? Kun je mediteren en werkelijk tot bezinning komen, met het idee dat je ondertussen op achterstand raakt?

Carrière en spiritualiteit kunnen heel goed samengaan. Voor de ‘actieve ziel’ is het zelfs van belang om de twee werelden te verbinden, zodat mens en ziel met elkaar in evenwicht komen. Daarom ligt tijdens de Sacred Grounds Beleving de nadruk op het zien van de werkelijkheid zoals die is en hoe deze te veranderen volgens de Wet van Aantrekkingskracht. Geen escape dus, maar een serieus keerpunt!

Actief mediteren
Mediteren zoals je nog nooit gemediteerd hebt. Niet traditioneel, met je ogen dicht, afgesloten van anderen en zonder geluid. Integendeel. De actieve meditaties (activaties) van Janosh zijn visueel, krachtig en trillen door tot op celniveau! Ze halen emoties naar boven bij het individu en creëren een sterke verbinding in de groep. De methode is gebaseerd op de universele taal van Heilige Geometrie, een eeuwenoude wetenschap die teruggaat tot de tijd van Plato en Pythagoras; de taal die spreekt tot ons onderbewustzijn en diepgeworteld zit in ons DNA.

Aan elke activatie is een ‘gevoelsfrequentie’ verbonden, die jou ondersteunt in een van je groeiprocessen. Het is mediteren zoals dat past bij deze tijd, met een duidelijke ‘purpose in mind’.

Krijg de antwoorden op je meest waardevolle vragen terwijl Janosh zich tussen de beleving door zal afstemmen op de boodschappen van je Ziel om je te helpen duidelijkheid te vinden en de stappen naar je bestemming te zetten.

  • Heb je je ooit afgevraagd hoe je ziel jou, je leven, je relaties, je ervaringen ziet?
  • Ben je geïnteresseerd om te horen welk advies jouw Hoogste Zelf voor jou heeft?
  • Zou je meer afgestemd willen zijn op je hoogste intelligentie, je gidsen en helpers om de oorzaak van je uitdagingen te begrijpen en te leren hoe je ze kunt omzetten in zegeningen?

Vind je het leuk om te co-creëren in een veilige en heilige ruimte waar Divine Healing zich kan ontvouwen?

Sluit je aan bij Janosh om je vragen beantwoord te krijgen en baad in een veld van hoge frequentie om af te stemmen op je hoogste goed.

Ben je klaar om geïnspireerd te worden?

❤️ om je te helpen herinneren hoe krachtig, perfect, creatief en moedig je werkelijk bent.

❤️ met bruikbare en praktische informatie, zodat je de duidelijkheid, het vertrouwen en het vertrouwen vindt dat je nodig hebt om het leven te creëren dat je echt wenst

❤️ dat zal je aanmoedigen om “Nee” te zeggen tegen zorgen, angst en lijden en “Ja” tegen leven, liefhebben en lachen.

Schrijf je in voor deze unieke ervaring

Hot seats
Janosh kiest intuïtief mensen in de ruimte voor ‘hot seat’ om de antwoorden op de vragen van het individu te kanaliseren op een manier die iedereen in de ruimte ten goede komt.

Volgens Quantum Physics zijn de hot seats de vertegenwoordigers van iedereen in de groep die die avond werd gevormd; en de helende ervaring van één wezen is onderling verbonden en tastbaar voor iedereen die eraan deelneemt.

Inzicht door synchroniciteit
Het Universum werkt door middel van synchroniciteit (er zijn geen toevalligheden in het Universum, alles maakt deel uit van een groter plan).

Diepe multidimensionale zielsactiveringen
Janosh zal zijn krachtige nieuwe activaties met ons delen, die gebaseerd zijn op Heilige Geometrie en geluidsfrequenties en je potentieel op de diepste onbewuste niveaus van je ziel zullen activeren; en tonen diepgaande effecten van bevrijding en genezing.

Ontmoet je ziel
In deze beleving nemen we je mee op een ‘Quantum Journey’ om je ziel te ontmoeten; en ontvang informatie plus heling voor jezelf.

Voor wie is de Sacred Grounds beleving?
Dit evenement is voor jou als je

  • Jij nieuwsgierig bent naar je spirituele ervaring op aarde.
  • Jij vast zit en een nieuw weg zoekt
  • Jij moeite hebt om je levensvragen beantwoordt te krijgen.
  • Jij meer willen begrijpen over waarom je in deze interessante tijden naar de aarde bent gekomen.
  • Jij meer wilt weten over je uitdagingen en jouw levenspad
  • Jij veel boeken hebt gelezen maar je nog steeds niet tot een Doorbraak komt.


Ontmoet jezelf in de Sacred Grounds.

Vrijdag 8 juli

Inloop 19.30 uur, start 20.00 uur
Prijs 44 euro

Tickets kun je hier verkrijgen