Ruimte voor initiatief – inspiratietraject


In Utrecht zijn er steeds meer waardevolle buurtinitiatieven met een positieve impact op het milieu en die een groei in bewustzijn realiseren onder medebewoners. Wij als initiatiefnemers van De Grote Transitie Utrecht, zien dat burgerinitiatieven ongekende resultaten bereiken. Deze bewegingen zijn belangrijk voor een verdere maatschappelijke en economische ontwikkeling in onze provincie.

Het opzetten, onderhouden en versterken van initiatieven kost veel tijd en energie. Wij waarderen jullie inzet en ondersteunen graag het versterken van jullie initiatief. Daarom biedt de Grote Transitie Utrecht een inspiratietraject aan waarvan de eerste bijeenkomst zal zijn op 14 mei 2017 in Metaal Kathedraal in de stad Utrecht.

Laat je inspireren door de locatie zelf en stel je voor aan organisaties met experts. Samen met andere kansrijke buurtinitiatieven worden er in creatieve sessies met een kunstenaar handreikingen gegeven om met een nieuwe blik naar je eigen samenwerkingsverband te kijken en om je eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail weldoener@metaalkathedraal.nl met je naam, telefoonnummer, mailadres, namens welk initiatief je komt en met hoeveel personen.

In de week voor 14 mei proberen wij de kunstenaar even contact met je te laten opnemen, zodat deze wat meer over jouw initiatief komt te weten. Dan kunnen we de 14e nog efficiënter aan de slag gaan.

Partners Grote Transitie Utrecht

Natuur- en Milieufederatie Utrecht
Stichting Oikos
Stichting Aarde
Young Innovators van de Universiteit Utrecht
GreenWish

De Grote Transitie wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Utrecht