RepairCafe & Citizen Science


RepairCafe Metaal Kathedraal met Citizen Science!
Zondag TisMis 3 mei; Water als leermeester

Luister zelf naar de wereld onder water! Bouw met Billie Dijkshoorn aan een onderwatermicrofoon en verplaats je met je gezin in de dierenwereld. Hoe ervaren zij het geluid van ons mensen onder water?


Meten is weten!
Ervaren is leren!
Met de hele familie!

Iedere maand presenteert Billie Dijkshoorn een mooi project waar jij en je familie mee aan de slag kunnen.
Alles om van de kwaliteit van leven in je eigen leefomgeving bewust te worden.
Zelf meten. Zelf op onderzoek met de kids en grootouders. Verken je eigen leefomgeving!
WANT
Jij bent als consument oppermachtig. Met alle programma’s die we afgelopen jaren gemaakt hebben, hebben we de honger gevoeld. Als we ons gezamenlijk inzetten, kunnen we fabrieken laten stilvallen en sluiten en het onmogelijke mogelijk maken. Als we met elkaar bouwen aan een voedende wereld, voor mens, dier en aarde, bouwen we aan een eindeloos en gezond voortbestaan.

Metaal Kathedraal heeft veel verzoeken van omwoners ontvangen die graag meer willen leren over hun eigen leefomgeving en hoe je dit meetbaar maakt. Daarom hebben we maandelijks een zelfbouwproject om jezelf mee te bekwamen en bewust te worden van de gezondheid van je eigen leefomgeving.

Heb je vragen en/of suggesties? Mail ons op hallo@metaalkathedraal.nl
Zodra we weer mensen mogen ontvangen opent RepairCafe weer live. Voor nu kun je thuis aan de gang. Bijvoorbeeld met de fijnstofmeter!

Luister deze maand ook naar onze podcasts gemaakt door Noortje Sanders met Radio WaterRuis en leer meer over de wereld onder water!

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht.