Plantenruilmarkt


Update 13 april: Het plantjes en stekjes ruilen gaat niet door. Niet omdat we het niet leuk vinden, maar omdat we er juist iets leuks van willen maken! Er moet tenslotte wel wat te ruilen zijn 🙂 – zondag 22 april is er dus geen plantenruilmarkt. En stiekem is dat prima, want we hebben al een overvol programma met Raving Iran, Tantes Maal, Vinyl Markt, Oefenmeesters en mystery guests, kindervoorstelling en meer!

Van ruilen komt huilen. Nou nu niet! Alhoewel het wel een beetje spannend is. Je weet tenslotte niet wat er aangeboden wordt en wat een ander van jou wil overnemen. Breng je groene grote of kleine kinders mee (stekjes, zaailingen en/of kamerplanten) en ruil ze met een ander! Niks te ruilen? Voor een klein bedrag valt er vast wat moois te scoren. Er zitten soms echte pareltjes tussen!

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.