Voorstelling “Foomps te water!” 3-12 jr


Foomps te water is een educatieve voorstelling vol humor en muziek. Dit spannende avontuur vindt plaats op en in de rivieren van Nederland. De kinderen leren van alles over milieu en ecologie. Over moed, behulpzaamheid en wat we kunnen doen met alles wat op ons pad terecht komt.

Alle kinderen vs. de plasticsoep!

​In deze voorstelling belanden de Foomps als piraten op een papieren bootje. Plots worden ze door het Plasticmonster overmand en lijden schipbreuk. Dit monster blijkt de bewoners van het ecosysteem in zijn greep te hebben. Met hun nieuwe vrienden gaan de Foomps de strijd aan tegen het plastic en het zwerfafval.

Zal het ze lukken het water weer schoon te krijgen?
Wij kunnen vast verklappen dat dit niet lukt zonder de hulp van de kinderen uit het publiek…!

Een ontzettend leuke kindervoorstelling voor kinderen van 4-12 jaar. Met Mieke Driessen (design en poppenspel) en Tom Haage (muziek en verhalenverteller).

Tickets

Tickets zijn online verkrijgbaar voor €5,00 (ex servicekosten)

Voorpret

Maak je eigen foomp! Maak je eigen foomp en neem je foomp mee naar de voorstelling; wie weet kunnen de foomps nog wel wat hulp gebruiken….

Lees hier hoe je zelf een foomp maakt.

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.

Maak je eigen foomp