Kindertheater ‘Over een kleine mol die…’ (2+)


UPDATE: De voorstelling van 10.00 uur was rap uitverkocht! Om geen kinderen teleur te stellen hebben we een extra voorstelling om 11.00 uur! Hoera 🙂 – tickets a €7,50 (ex €0,59 servicekosten) zijn te koop via onze online ticketshop.

“Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft” – Kindervoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar.

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Van de makers van De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen.

Tickets en tijden

De kindervoorstelling “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft” speelt zondag 2 september om 10.00 uur bij Metaal Kathedraal.

Tickets a € 7,50 (ex €0,59 servicekosten) zijn online te koop via metaalkathedraal.nl/tickets.

Meneer Monster

Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar producties een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater wil worden. Ze bewerken internationale jeugd-bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel Mekka op Zondag! Tijdens Mekka op Zondag, 1e en 3e zondag van de maand, staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door DOEN en gemeente Utrecht!

over-een-kleine-mol-die---Christiaan-Bloem
Foto door Christiaan Bloem

over-een-kleine-mol-die-Christiaan-Bloem
Foto door Christiaan Bloem