Ontdek de kracht van water (6+)


 
 
Een stoere workshop voor alle nieuwsgierige aagjes en uitvinders vanaf 6 jaar!
In water is het leven begonnen. Dat is heel bijzonder! Er is nog geen andere planeet gevonden waar er ook leven is. Wist je dat ons lichaam voor wel 80% uit water bestaan? En dat is nog lang niet het spannendste weetje over water.

In een avontuurlijke speurtocht door de tuin ontdekken wij van alles over water. Water is op veel meer plekken aanwezig dan je denkt en heeft ook nog eens een super bijzondere eigenschap. Wat dit is, zul je ontdekken op 6 oktober!

Na de speurtocht sluiten we af met het bouwen van een eigen waterrad.

Neem een leeg melkpak mee! Neem regenkleding mee en trek je laarzen aan. Theatermaker Veerle van Dieren neemt je mee op wateravontuur!

Meedoen

Schrijf je snel online in voor €8,00 via de online ticketshop. Vol = vol.

T’is Mis op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van T’is Mis op Zondag. Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, bio markt, muziek, film, lezingen, workshops, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van T‘is Mis op Zondag bekijk je op https://www.metaalkathedraal.nl/programma.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.