One Day Retreat


In 2021 heeft Janosh vele ‘One Day’ georganiseerd. Deze waren vrijwel steeds direct uitverkocht en de reacties overweldigend. Na een lange pauze heeft Janosh deze bijzondere dag weer ingepland.

Met Janosh in retraite gaan is om te ontspannen, ervaringen te verwerken en nieuwe creaties te starten. In zijn programma’s richt Janosh zich zowel op het individuele proces – ‘Wie ben ik en wat wil ik?’ – als op het groepsproces – ‘Wat verbindt ons met elkaar?’ Het is een transformerende reis, rechtstreeks naar de kern, met veel triggers en thema’s om je ziel te doen ontwaken en je bewustzijn te vergroten.

In 1 dag ontladen, tot rust komen én opladen. Een dag om weer in contact te komen met jezelf en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen. Deze retraite is een verdieping in jezelf, die draait om balans, bewustwording en groei. Een dag om weer in contact te komen met jezelf en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen.

Een retraite doe je om jezelf op afstand te observeren. Het is een diepgaand zelfonderzoek, dat kan leiden tot nieuwe perspectieven en verwachtingen van het leven. Met Janosh doe je dat bovendien met tools en technieken die je nergens anders tegenkomt.

Wat je o.a. in zijn programma kunt verwachten:

Waarom een One Day Retreat? In deze supersnelle wereld van druk, drukker, drukst lijkt het soms wel alsof we de verbinding verloren zijn. Met onszelf en met elkaar. Constant grijpen we naar afleiding of duiken we in onze telefoon. We razen maar door en verbinden eigenlijk vooral nog via onze telefoon of laptop. En allemaal verlangen we wat meer rust en stilte in ons hoofd. Soms gaan we op reis of boeken we een weekendje weg om even helemaal los te koppelen. Maar dat is lang niet voor iedereen toegankelijk, qua prijs niet en qua tijd. Daarom 1 dag! Voor iedereen. Om die connectie weer te zoeken. Met jezelf. Met anderen.

  • Activaties: Meditaties met geometrische beelden en krachtige muziek die je op een diep niveau kunnen raken.
  • Meditaties: Reizen in gedachten op de golven van (live) soundscapes en helende frequenties.
  • Lichaamsoefeningen: Een ‘body language’ gebaseerd op geometrie.
  • Spiegelen: Jezelf ervaren via de ogen van een ander.
  • Reflectie: Janosh ‘scant’ je energetische veld om te zien waar je staat.
  • Rituelen: Energie en intenties in de aarde zetten.
  • Inclusief – koffie/thee/versnaperingen, lunch en workshopmaterialen.

In deze One Day retraite zijn al deze elementen aanwezig, met tussendoor ‘open circles’ om met elkaar te delen wat we voelen en waar we tegenaan lopen.

Zaterdag 3 september 2022

Inloop 9.30 uur

Start 10.00 – 17.00 uur

Prijs 149 euro

Tickets zijn hier te verkrijgen