OHMPUNCTUUR GONG HEALING CIRCLE MET PETER GOUW & PATRICIA KRAAK


ERVAAR DE HELENDE WERKING VAN KLANK

Op zaterdag 25 november 2023 staat er weer een Ohmpunctuur Soundhealing ligconcert op de planning. Peter en Patricia bundelen deze avond, samen met nog 10  soundhealers, hun geometrische klankkracht.

– LET OP –

Het is een LIGCONCERT, neem zelf een matje en eventueel een dekentje en een kussen mee!

Peter en Patricia voegen hun kennis, energie en liefde voor klank samen, waarbij de mannelijke en vrouwelijke energie samenkomt en balans brengt voor het lichaam en geest. Tijdens deze soundhealing stemmen zij, samen met 10 soundhealers, af op wat het hoger en lager bewustzijn van de groep hen geeft en nodig heeft.

Ohmpunctuur Gong Healing Circle: 12 soundhealers nemen je mee op een droomreis. Met als extra een speciaal gast optreden…

De resonanties en klanken van de verschillende instrumenten zoals klankschalen, kristallen, de gong en andere (etnische) instrumenten, werken direct door en hebben daarmee een positief effect op meerdere niveaus: ontspannend voor het lichaam, balanceren van je evenwicht, weer beter kunnen gronden en ontladen en dat je authentieke zielsklank weer met jezelf resoneert.

Wij verwelkomen je graag voor dit Soundhealing Concert in de unieke zaal Hemelryck van de Metaal Kathedraal!

Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Investering: € 45

Aanmelden: via info@ohmpunctuur.nl

Zie ook Ohmpunctuur.nl