Nooit meer eenzaam


Op zaterdag 29 oktober organiseert Nooit Meer Eenzaam bij ons in Metaal Kathedraal een feestelijk concert ter ere van hun 25-jarige bestaan.

Veel nummers van de afgelopen 25 jaar Nooit Meer Eenzaam zullen de revue passeren. Vier dit samen met ons, zing mee en beleef!

Reserveren

Een kaartje kost €12,50 (kinderen t/m 12 jaar €7,50).
Je kunt reserveren via een van de koorleden of door het bedrag over te maken naar NL54 INGB 0007 3646 46 t.n.v. Nooit Meer Eenzaam. Belangrijk; vermeld in de omschrijving de namen van degenen voor wie de kaartjes bedoeld zijn.

Nooit Meer Eenzaam

Nooit Meer Eenzaam is een Utrechts smartlappenkoor dat in 1990 als vriendenclubje begon. Inmiddels zijn ze gegroeid, uitgebreid, verjongd en zingen zij een breed Nederlandstalig repertoire. Nooit Meer Eenzaam bestaat uit 2 bassen, 3 tenoren, 3 alten, 2 mezzosopranen en 3 sopranen.

Repertoire

Van oude smartlappen tot kleinkunst, van Het broekie van Jantje (Koos Speenhoff) tot De bolide (Brigitte Kaandorp) en alles daartussen in! Van een aantal liedjes heeft Nooit Meer Eenzaam een eigen medley gemaakt: Songfestival-medley, Alberti-medley, Hazes-medley, Ja Zuster Nee Zuster medley.

Oefen je vast op enkele meezingers?
Zoals Het kleine café aan de haven – Zeehondenbaby’s – Ik krijg een heel apart gevoel van binnen – Brandend zand – Pappie loop toch niet zo snel – Klok van Arnemuiden – De malle molen – De winter was lang – De glimlach van een kind – Nikkelen Nelis – Zij gelooft in mij – Huilen is voor jou te laat – Zuster Ursula – Ik meen het en nog heeeeeeeel veel meer. Zie https://www.nooitmeereenzaam.nl/repertoire.html