Nature Quest : Kampvuur


Kampvuursessie: In je element zijn

Waarom kreeg je vroeger de beste gesprekken rondom een kampvuur op het strand? 

Dat wist je niet, maar het gebeurde gewoon.

In je element zijn. Je kent het vast wel, het fijnste gevoel dat er is. Wanneer jij flow in je leven ervaart dan lijkt alles wel vanzelf te gaan. In ons dagelijks leven streven we dikwijls naar dit gevoel of deze staat van ‘zijn’. Maar kún je daar wel naar streven? Hoe dan? Waarom gaan sommige dingen vanzelf en andere niet?

Op een prachtige zomeravond gaan we graag samen met jou in gesprek over het antwoord op deze vragen.  Naar de zin en onzin van het streven naar flow. Om wijsheid te delen en te ontwikkelen.

Van harte welkom bij deze tweede kampvuursessie van Nature Quest in Utrecht! Om verhalen te delen rondom het kampvuur en vanuit verbinding samen te bouwen aan een duurzame samenleving.

Wat levert de kampvuursessie jou op?

  • Een ontmoeting met gelijkgestemden die van een goed gesprek houden.
  • Inzicht en verdieping met betrekking tot je persoonlijke flow ervaring(en).
  • Een heerlijke zomeravond rond het vuur.
  • Kennismaking met oeroude rituelen in een modern jasje onder begeleiding van een enthousiast team van coaches.
  • Een warme kennismaking met het team van Nature Quest

Hoe werkt het?

Samen met een coach van Nature Quest en de andere deelnemers nemen we na een korte introductie plaats rond het kampvuur. Aan de hand van een oeroude en zeer effectieve dialoogvorm gaan we vervolgens samen de diepte in. Zo simpel? Ja, zo simpel.

Locatie

Deze prachtige kampvuursessie vindt plaats in de tuin van de Metaal Kathedraal te Utrecht. Het adres is: Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht.

Vanaf Utrecht Centraal ben je met de fiets in 15 minuten op de locatie.  

Over Henrik Looij

In de eerste plaats ervaar ik een onverzadigbare nieuwsgierigheid en beschouw ik alles als het volgende experiment. Als ondernemer met idealen, coach en trainer combineer ik bij Nature Quest mijn passie voor de natuur en persoonlijke groei. Daarbij probeer ik de juiste balans te vinden tussen het ontwikkelen van wijsheid en niet lullen maar poetsen. Dat doe ik mede op basis van werkervaring in meer dan 20 landen en bij voorkeur ook met een beetje humor. 

Op de hoogte via Facebook

We vinden het fantastisch als je je aanmeldt via de website. Wil je ook op de hoogte worden gehouden via Facebook? Meldt je dan ook daar aan via deze link!

We kijken er ontzettend naar uit je te ontmoeten! Heb je vragen over dit event? Neem dan gerust contact op met de host van dit event: sara@naturequest.nl. 

Ik ben erbij!