Manifesteer flow in je project, team of organisatie


 

Hoe manifesteer je flow in je project, team of organisatie?

Ervaar hoe het is om met plezier het onzichtbare zichtbaar te maken. Leer creëren vanuit intuïtie.

Waarom kost het vaak moeite om dingen op poten te zetten of te veranderen? Ook als alle betrokkenen willen meewerken?

Meestal wordt geprobeerd organisatieverbeteringen door te voeren op het niveau van materie, structuur en eventueel ook op het niveau van cultuur, samenwerking, communicatie. Maar de echte transformatie zit op een dieper niveau, op de laag van energie en informatie. Alles bestaat uit energie, zoals de kwantumfysica stelt. Energie is overal. Als de energie niet meewerkt, blijf je fietsen met tegenwind. En dat is vast niet wat je wilt…

In deze workshop ga je werken met je intuïtie. Je leert hoe je stopt met problemen oplossen en start met het creëren van wat je werkelijk wenst voor jouw project, team of organisatie. We laten je ervaren hoe je kan werken van reactief naar proactief, vanuit authenticiteit en autonomie. En wat gebeurt er dan? Er ontstaat een grandioos speelveld, boordevol energie en informatie. Je begint met leren hoe je dit kunt managen…

Open het volledige potentieel

Je hebt meer mogelijkheden in huis dan je nu waarschijnlijk denkt. Want als de energie niet meewerkt, blijf je fietsen met tegenwind. Maar wat als je weet hoe je de wind kunt laten draaien? Kun je dan wonderen verrichten? Natuurlijk!

Een van de belangrijke schakels voor succes is beseffen hoe de energie binnen een project, team of organisatie werkt en vanuit welke intentie er wordt gewerkt. Wat zijn intentie en energie nu werkelijk? En hoe zet je ze als instrumenten optimaal in? Wij bieden je een praktische workshop aan om je te laten ervaren wat jouw ongeziene mogelijkheden zijn om jezelf, je team of organisatie optimaal in haar kracht te zetten.

Aan het einde van de workshop heb je ervaren wat energiemanagement voor jou kan betekenen. Je hebt een creërende intentie ingezet en gevoeld welke energie hieraan verbonden is. Als je wilt, bieden wij je een eerstvolgende stap aan (energie scan) of een jaarprogramma (energie managementprogramma) met praktische tools op maat.

Dit doen we niet alleen met een zeer divers en ervaren team in energie- en intuïtiewerk, maar ook op een bijzondere krachtplek in het hart van Nederland. Natascha van den Ban, Solita Brüning, Marieke van der Meché en Jon Marree zijn door Center for ECOintention opgeleid in energiemanagement en hebben jaren ervaring met het begeleiden van projecten, teams en organisaties.

Geïnteresseerd? Klik op de datum hieronder om je aan te melden.

Wanneer: Dinsdag 7 november of vrijdag 15 december 2023, 9.30-13.00 uur, Metaal Kathedraal, Utrecht
Voor wie: projectleiders, leidinggevenden, directeuren en (kleine) ondernemers
Bijdrage: 250,- euro (excl. BTW)
De workshopfacilitators:

Jon Marree MSc trainer, coach & energy engineer. Studeerde politicologie en is opgeleid door het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en het Center for ECOintention. Heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het coachen en trainen van mensen in bedrijven en organisaties met heel verschillende achtergronden.
Marieke van der Meché business energy coach & verbinder van mensen, organisaties en netwerken. Opgeleid in Cultuur, Organisatie en Management en Energiemanagement. Haar expertise richt zich op transformatie, innovatie en nieuw leiderschap. Zij heeft jarenlange ervaring met bestuurders en directies van overheden om de vraagstukken te achterhalen en op een vernieuwende manier antwoord te vinden voor de complexe opgaven.
Solita Brüning organisatie ontwikkelaar, regenerator & business energy coach. Opgeleid in o.a. Organisatie Ontwikkeling (IBO), HRM, Coaching en Energiemanagement. Heeft ruim 25 jaar ervaring in transformatie van organisaties en de mensen daarbinnen. Solita laat vanuit verschillende perspectieven zien hoe complexe vraagstukken op te lossen en grip te krijgen op de onderstroom zodat impact vergroot.
Ing. Natascha van den Ban MLA, MSc tuin- en landschapsarchitect (MLA), coachend docent, ECOintention Practioner (MSc) en intuïtie-trainer. Natascha zet zich in voor een bloeiende samenleving gebaseerd op bewust-zijn en verbinding met de natuur. Ze heeft jarenlange ervaring in ontwerp en uitvoering van projecten met uiteenlopende opdrachtgevers en stakeholders. Ook heeft zij 20 jaar onderwijservaring. Mede opgeleid als Healing Touch Practioner heeft zij haar intuïtie en energetisch bewustzijn getraind. 

Tot slot

Deze workshop is een kennismaking met de toepassing van energiemanagement in jouw organisatie. Ben je nieuwsgierig naar meer? Dan kun je na deze workshop kiezen voor een energie scan en/of energie management programma van jouw project, team of organisatie.

Energie scan
Een energie scan laat zien wat de energetisch sterke en zwakke plekken zijn in jouw project, team en/of organisatie. Bijvoorbeeld: Hoe staat het met de vitaliteit, de inspiratie, het realisatievermogen? Maar ook: welke stagnerende patronen zijn er? Door middel van een helder rapport laat deze scan laat zien hoe de energie er bij jou voor staat. Wil je de energie positief beïnvloeden en er meer grip op krijgen? Dan is een energie management programma een mooie vervolgstap.

Energie management programma
Binnen een jaar brengen wij samen met jou, de energie van jouw project, team of organisatie helemaal op peil. Stap voor stap. We laten je de voortgang zien in overzichtelijke grafieken. En we leren je de beginselen van energiemanagement, zodat jij ook zelf aan de slag kunt in de wereld van energie en informatie en kunt zorgen voor meer flow in jouw project, team of organisatie.