Mad Hatter Science Club in Metaal Kathedraal


Voor de eerste editie van de maandelijkse samenkomst van de Mad Hadder Science Club in de Metaal Kathedraal deelt Mad Hatter Frank Colaris zijn praktische kennis over energie

Wat: Mad Hatter Science Club in Metaal Kathedraal. Alchemie & AEther als gewoongoed
Wanneer: Maandag 26 februari 2024
Hoe laat?: 19.30-21.00, inloop vanaf 19:00
Bijdrage: €25,-
Waar? : Leergemeenschap van het creërend en zelfherstellend vermogen Metaal Kathedraal. Rijksstraatweg 20,3545 NA Utrecht.

1 keer per maand is er een DOEN AVOND & WERKsessie om samen wijzer te worden!
Van Chemie naar Alchemie. Van machine denken naar creatiekracht en… zijn.

Hoe (her)ontdekken we onszelf om de kracht en oneindige mogelijkheden van ons creërend vermogen in samenwerking met de aether in haar kracht te zetten? De gast(en) & Mad Hatter van de avond brengt (niet)werkende opstellingen in die we op onderzoekende wijze met elkaar verder brengen. Kennis wordt open source gedeeld en met elkaar beschikbaar gemaakt. Overdag werken de Mad Hatter met dezelfde opstellingen met kinderen van Light Tribe van 7-15 jaar.  Dit zijn kinderen, thuis in thuisonderwijs, die zich de werking van hun zijn in relatie tot alchemie en AEther eigen maken.  Als zij zijn, kunnen wij heel worden. Doe je mee? Onze eerste Mad Hatter is Frank Colaris van Blue Earth Innovations.

Lees hier meer over hun missie: https://blueearthinnovations.com/nl/blue-earth-innovations-nl/

De bijdrage aan deze beweging en het manifesteren van handvatten voor de komende generatie is 25 euro. Bedankt! Jouw bijdrage dekt de (reis)kosten van de Mad Hatter, de lokatie Metaal Kathedraal én ondersteunt Light Tribe. Plus je krijgt 3 dubbel waar voor je geld als je met open vizier meedoet en inbrengt. Proefjes, experimenten en opstellingen zijn welkom. Sta open en herontdek ons volle potentieel.
Iedere Mad Hatter presenteert de volgende Mad Hatter. Alle Mad Hatters geven in de middag les in Light Tribe.
P.s. Parkeren in de wijk en in en rond burg. Verderlaan. Dank voor je medewerking.  Deuren staan open om 19.00. We starten 19.30.