Light Tribe presenteert: Ohmpunctuur voor kinderen – Klank als medicijn


De missie van Metaal Kathedraal is: ´Als kinderen zijn, kunnen wij als samenleving weer heel worden.´

Vanuit Light Tribe ontwikkelen wij curriculum en vele initiatieven voor én met de komende generatie om ons potentieël te ervaren en te (her)ontdekken wie we in ons diepste wezen zijn. Daarom organiseren wij in november workshop Klank als medicijn op zaterdag 4 en zondag 5 november 2024 bij de Metaal Kathedraal.

De kinderen in deze tijd geven steeds vaker blijk van een grote ‘eigen-wijsheid’ en intuïtieve kwaliteiten. Dit komt omdat deze kinderen in een andere, hogere energie geboren worden. Voeg daaraan toe dat er in deze tijd ontzettend veel prikkels zijn, waardoor veel kinderen ondersteuning nodig hebben om een manier te vinden om bewust om te gaan met hun gevoeligheid en te wennen aan de wereld waarin we nu leven. Want ook voor ouders of verzorgers ligt een uitdaging, velen van ons zijn energetisch vervuild en uit balans. Niet alleen door de overvloed van geluiden en stralingen (electrosmog), maar ook door stress, emoties en energetisch vuil van jezelf en anderen. Door deze vervuiling in de aura, en blokkades in de energiebanen en chakra’s kunnen dagelijkse en oude emoties en patronen niet ontladen worden.
Je raakt hierdoor uit balans en daarmee je unieke trillingspatroon kwijt. Het kan leiden tot vervelende klachten, zoals veel en snel moe, weinig energie, je grenzen moeilijk kunnen stellen en om keuzes te maken, laag zelfbeeld, somber zijn, negativiteit en zelfs tot burn-out, ziekte en het ontstaan van lichamelijke en/of psychische klachten.

Deze workshop van Ohmpunctuur is gericht op kinderen. Maar ook als ouder of verzorger ben je van harte welkom om mee te doen. Voor iedereen, jong en oud, is het schoonmaken van je aura en chakra’s een bijzondere en bijna noodzakelijke aanvulling in de tijd waarin we nu leven.
En hoe bijzonder is het om deze workshop samen te doen? Om samen te leren en te oefenen in resonantie met elkaar? Als ouder of verzorger sta je altijd klaar om je kind te helpen met ideeën, vooruit te lopen, vorm te geven, van alles aan te bieden. Maar wat kunnen wij als volwassenen ook juist van hén leren, van hun eigen-wijsheid? Samen leer je in deze workshop de energie weer vrij te laten stromen en in balans te brengen. Je komt weer lekker in je vel te zitten en je kunt je beter handhaven in de huidige wereld. Ook leer je hoe je de juiste energie toevoegt om deze balans te behouden.

Je gebruikt hiervoor de basistechnieken van de unieke Ohmpunctuur methode en de psychologie van de chakra’s en aura. Kinderen en volwassenen werken ieder met een eigen set van 4 stemvorken in hun eigen frequentie. Zij zijn namelijk beiden gebaat bij andere resonanties, waar hoge tonen beter passen bij de energie van een kind en lage tonen bij die van een volwassene. Deze unieke methode is ontwikkeld door Peter J. Gouw van Ohmpunctuur en deze manier van werken met de stemvorken kun je nergens anders leren. Er bestaat geen effectievere methode om jezelf weer in balans te brengen én te houden. Deze Module 1 is een must voor kinderen en volwassenen die zichzelf nu en preventief willen helpen. Een investering waar ze écht wat aan hebben!

Praktische informatie

 • Data: zaterdag 3 en zondag 4 november 2024
 • Tijd: 2 dagen van 10.30 – 16.30 uur
 • Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 in Utrecht
 • Docent: Peter Gouw
 • Voor wie: voor kinderen tussen 6-15 jaar en hun ouders/verzorgers
 • Investering kind: 2-daagse training inclusief 3 stemvorken € 325
  Inclusief: Auracleaners €80, Soul stemvork €55, per cursusdag €95
 • Investering ouder/verzorger: 2-daagse training inclusief 4 stemvorken en cursusboek € 375
  Inclusief: Auracleaners €120, Mid Ohm stemvork €55, per cursusdag €100 en cursusboek
 • Aanmelden: meld je aan door een mail te sturen aan info@ohmpunctuur.nl