Light Tribe presenteert: kinderklankreis Slovenië


De missie van Metaal Kathedraal is: ´Als kinderen zijn, kunnen wij als samenleving weer heel worden.´

Vanuit Light Tribe ontwikkelen wij curriculum en vele initiatieven voor én met de komende generatie om ons potentieël te ervaren en te (her)ontdekken wie we in ons diepste wezen zijn.

Daarom organiseren wij in september een ‘zomerkamp’ in Slovenië en nemen we kinderen graag mee op avontuur om de kracht van klank te leren kennen in de ruige natuur van Slovenie. Gaan jullie mee? De reis zal zijn van 18 tot 22 september.

Deze Light Tribe gaat op reis onder begeleiding van Peter J. Gouw van Ohmpunctuur.nl. Kinderen van 9 tot 12 jaar, begeleid door ook wat oudere kinderen, gaan een week lang op pad in de krachtige natuur om hun superkrachten nog meer eigen te maken.

Waar anders dan in de magische natuur en de krachtplekken van Slovenië?

Samen verdiepen we ons in de wereld van Martial Arts, Klank en trilling, boogschieten en houtbewerken (pijl en boog en fluit). Zo gaan we onze natuur in Slovenië met klank van binnen en van buiten eigen maken. We gaan ruiken, voelen, luisteren, resoneren, survivallen, hakken, bouwen, schieten, verwilderen, speuren, raften & kanoën in de magische natuur van Slovenië in de rijkbeboste omgeving van Bled.

Wil je mee? Dat kan!

Er zijn plekken voor ouders met kinderen vd leeftijd 9-12. Je arriveert op eigen gelegenheid. We zullen je vooraf informeren over de verschillende opties voor verblijf. Camping, b&b of hotel.

Elke dag gaan de kinderen van 10.00 tot 15.00 met Peter op avontuur. Ook soms s’avonds en ‘s nachts. Dan mogen de ouders vanzelfsprekend mee.

Kosten contantbedrag bedragen €275,00 ex. BTW per kind. Bij factuurbetaling rekenen wij BTW.
Excl. eten. Excl. kano en raft kosten en inhuur van materiaal. Deze kosten maken we ruimschoots van te voren bekend.

Er is ruimte voor 12 kinderen.

Interesse? Verzeker jezelf van een plek met aanbetaling van €50,00 en informeer ons over de leeftijd, naam en interesses van je kind(eren).
We horen graag via hallo@metaalkathedraal.nl