Lezing: The Living Hologram


Durf je te onderzoeken in welke werkelijkheid je leeft? Leef jij misschien wel in een hologram? Door samen in gesprek te gaan neemt Richard je mee in het onderzoek over onze werkelijkheid.

Kwantumfysica laat ons zien dat wij invloed hebben op onze werkelijkheid. Als wij die observeren verandert de materie. Alles om ons heen heeft een grondtoon, tot aan het kleinste deeltje. Een mens heeft miljoenen kristallen in het hoofd, zoals de aarde kristalvelden heeft. Door verbinding te maken met ons hart en hoofd beïnvloeden we de grondtoon van ons lichaam. Met een oefening gaan we dit ervaren.

Alles om ons heen is vibratie en energie. Niet alles is zichtbaar, voelbaar en zelfs meetbaar. We kunnen maar een klein deel van het lichtspectrum zien.
Zou er ook leven kunnen zijn naast dit hologram? Misschien bewegen de vibraties van andere wezens die ook leven wel door je heen!
Richard vertelt je over zijn ontmoetingen met de ontwerpers van deze werkelijkheid en hoe wij worden geobserveerd door verschillende beschavingen. Wat voor gevolgen heeft dit op jouw perceptie van de werkelijkheid?

Door oefeningen en samenspraak is het mogelijk om een andere beleving van deze werkelijkheid te ervaren. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Richard ervaart mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld is hij aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat hij het waarneemt vanuit de bron.

Door zijn eigen ervaringen en vragen heeft Richard zijn eigen werkelijkheid onderzocht. Hij is zichzelf steeds meer bewust geworden van zijn gewoontes en programma’s die hem belemmeren volledig vanuit de bron te leven. Door deze programma’s vanuit zijn hart samen met zijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in zijn werkelijkheid ontstaan die hij niet vanuit zijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden.

Voor meer info www.bronkracht.nl  
Inloop: 19.00 uur
Start lezing: 19.30
Ticket: € 25,00 (inclusief koffie &Thee)