KOM SPELEN,BELEVEN EN LEREN BIJ KUNSTLABORATORIUM XXL


Ze zijn er weer! Professor Loep gaat in de zomervakantie een hele speciale Kunstlaboratorium verzorgen: Kunstlaboratorium XXL: Buitenplaats. Drie hele dagen vol natuur en techniek voor kinderen vanaf 7 jaar in Metaalkathedraal!

Samen met de creatieve Professors van Professor Loep gaan kinderen hun eigen creativiteit en fantasie gebruiken om allerlei buitenexperimenten, bouwwerken of buitenkunstwerken te maken. Wat gaan we dan precies maken? Nou geen idee, dat bepalen de kinderen zelf!Samen met de creatieve Professors van Professor Loep ga je met jouw eigen creativiteit en fantasie aan de slag om je eigen kunst- of bouwwerken te maken. Wat dan precies? Nou geen idee, jij bent de maker en bedenkt dat zelf!

Elke dag word er gestart met onderzoek of experiment van nieuwe technieken, materialen, ontwerpers of kunstenaars.Aan de hand van deze nieuwe inspiratie kunnen kinderen een eigen ontwerp maken. Per dag een ander ontwerp of juist een heel groot ontwerp als je meerdere dagen komt. Het kan allemaal!

De Professors begeleiden en ondersteunen, maar de kinderen zijnde ontwerpers en makers!

Voor wie: kinderen vanaf 7 jaar Wanneer?  31 juli, 1, 2 augustus locatie Metaal Kathedraal

Kosten: € 45,00 per dag/€87,50 2dgn/€125,00 3 dgn/ U-Pas is mogelijk

Dit programma is inclusief materialen, lunch, werktas,werkboekje & certificaat van deelname.
Meer info of aanmelden? info@professorloep.nl www.professorloep.nl

Edit