Kleer: Kleding ruilen, kopen en lenen


Vanaf 28 November sluit Kleer haar deuren bij Metaal Kathedraal. Hou ze in de gaten voor hun nieuwe locatie in het nieuwe jaar!

Mode kan anders! Kom kleding ruilen, kopen en lenen bij Kleer. Zondag 2 februari start Nina haar nieuwe concept Kleer. Zij biedt vintage en tweedehands kleding aan voor mannen en vrouwen. Ook start ze een kinderkledingruil. Neem dus kinderkleding en wissel het voor nieuwe! Zorg dat de kinderkleding die u wilt ruilen fris ruikt en niet kapot is. De vintage en tweedehandskleding zijn te koop. U kunt betalen met gepast geld of door een Tikkie.

Kleer is het begin van een terugkerend project bij Metaal Kathedraal. Verwacht in de toekomst ook een kledingatelier, kledingruil voor dames en heren, workshops en meer!

TisMis

Deze activiteit met vrije toegang is onderdeel van TisMis. Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, bio markt, muziek, film, lezingen, workshops, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van TisMis bekijk je op metaalkathedraal.nl/programma.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht.

Kleer - kleding ruilen, kopen en lenen