Kinderworkshop ‘Zwaardmaken’


Alexander Fielden is regelmatig met zijn eigen kinderen in zijn atelier bij Metaal Kathedraal. Hier maken zij samen de leukste dingen, maar wat de kinderen zelf het allerleukste vinden is… ‘Zwaardenmaken’! Dit plezier wil Alexander graag andere kinderen ook meegeven en zo ontstond deze bijzondere kinderworkshop ‘Zwaardmaken’.

De kinderen maken terplekke een ontwerp en realiseren daarna samen een heus zwaard. De technieken gebruikt worden komen van het filmprops maken, dus het zijn geen echte zware metalen zwaarden, maar ze zien er wel zo uit!

De kosten van deze workshop bedragen €40,00 (ex online fee) en zijn inclusief alle grondstoffen voor een zwaard, mes of dolk, gebruik van het atelier, machinerie en gereedschap onder begeleiding van Alexander Fielden.

Er is plek voor maximaal vijf kinderen; wacht dus niet te lang!
Reserveer snel via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/kinderworkshop-zwaardmaken

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Per kind kan er max. 1 ouder mee.

Ook leuk als kinderpartij!

Over Alexander

Alexander heeft een ontwerpatelier & werkplaats voor op maat gemaakte schoenen en luxe lederwaren in Metaal Kathedraal.
Hij vervaardigt zijn ontwerpen in leer van hoge kwaliteit; gebeeldhouwd en gesneden vanuit de vrije geest creëert hij duurzame en sculpturale producten.

In een aantal modewinkels wereldwijd wordt Alexander Fielden verkocht. Daarnaast ontwerpt en vervaardigt hij op maat voor particulieren, filmbedrijven, restaurants en interieurzaken.

Kom spelen, maken en leren!