Uitgesteld. Kinderworkshop: Survivallen in de natuur


Tot nader order geen workshops op het terrein van Metaal Kathedraal conform de regels van het RIVM. Alles wordt doorgeschoven. Heb je al betaald? Wij nemen contact met je op en prikken in overleg een andere datum.

Metaal Kathedraal gaat viraal! Nu de deuren gesloten zijn kan dit programma-onderdeel niet zoals gepland doorgaan. Om iedereen een hart onder de riem te steken in deze tijd van COVID-19, gaan we ons opnieuw uitvinden. In samenwerking met wetenschappers en kunstenaars zijn we mooie maatschappelijk actuele programma’s aan het maken. Online. Om thuis te bekijken.

We houden u op de hoogte wanneer wat plaats vindt, zodat u dit kunt kijken wanneer dat voor u wenselijk is. Stay Tuned via metaalkathedraal.nl/nieuwsbrief. 

Survivallen in de natuur

Survivallen en op avontuur in de natuur met Jay Mantel alias Mogli! Op avontuur in de wildernis van Metaal Kathedraal in Rijnvliet! Jay komt uit Canada en kent de wilde natuur. Hoe je erin kan overleven, wat je kan eten, hoe je vuur maakt en hoe je de grootste avonturen kan beleven. Jay kon al survivallen als kind en voedt de indiaan in ons en het wonder en de schoonheid van de natuurlijke wereld. Hij leert nu de allerjongsten hoe veel er te leren valt van en in de natuur. Ook ga je fijnstof ervaren door zelf vuurtjes te stoken en daar alles over te leren. Ouders mogen mee, maar hoeft niet.

Meedoen

Inschrijven kan via onze online ticketshop. Kaartje kost €17,50. Twee kinderen? Dan krijg je €2,50 korting per kind.

TisMis

Deze activiteit is onderdeel van TisMis. Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, bio markt, muziek, film, lezingen, workshops, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van TisMis bekijk je op metaalkathedraal.nl/programma.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht.