Kindervoorstelling Kanoet


 
 
Op eigen vleugels je weg vinden!
Interactieve kindervoorstelling over het leven op het wad voor kids van 5 – 12 jaar.

Zoon Mient helpt zijn vader om een presentatie voor te bereiden over waddenvogels. Hij heeft alle opgezette vogels en spullen van het wad alvast klaargezet, maar… zijn vader komt maar niet opdagen. Mient staat er alleen voor en probeert – met hulp van de kinderen uit het publiek – het verhaal van zijn vader zo goed mogelijk na te vertellen, zodat hij misschien verschijnt. Gelukkig heeft zijn vader hem veel geleerd. Maar toch: kon hij hem nog maar een paar dingen vragen! Uiteindelijk krijgt hij op verrassende wijze toch even contact met zijn vader. Hij blijkt heel ver weg te zijn: Hij zit op de Siberische toendra…

Er is bij Metaal Kathedraal op zondag 2 februari ook een kinderkledingruil en in de tuin staat een groot springkussen. Neem dus ook kinderkleding mee en ruil het om voor wat nieuws!

Tickets

Tickets voor kinderen en volwassenen zijn voor €8,00 te koop via onze online ticketshop.

TisMis

Deze activiteit is onderdeel van TisMis. Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, bio markt, muziek, film, lezingen, workshops, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van TisMis bekijk je op metaalkathedraal.nl/programma.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht.