Kindervoorstelling ‘Bang Mannetje’ | 4+


 
 
Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren! Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden? Herkenbaar voor iedereen van klein tot groot, die weleens bang is…

Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje. Tickets a €8 zijn online te koop.

Over Joes

Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar twee solovoorstellingen Dikkie Dik en de taart en haar nieuwste voorstelling Bang Mannetje. Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres. Discipline: Muzikaal theater voor kleuters vanaf 4 jaar // regie door Olaf van de Ven // tekst, liedjes en spel door Joes Boonen // decor door Gunilla Anderson // arrangementen muziek en opnamen door Luuk Cox

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de online ticketshop. Een ticket kost €8,00 en is geldig voor zowel kinderen als volwassenen. Indien beschikbaar zijn er ook aan de deur tickets te koop zijn.

Deze voorstelling is onderdeel van het ‘T is Mis op Zondag programma. Metaal Kathedraal is vanaf 9.30 uur geopend. Bekijk het gehele programma op metaalkathedraal.nl/programma.

Mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN en gemeente Utrecht.