Kerstdiner & Down to Earth Special


Net voor de kerst organiseren wij een diner en vertonen we de film Down to Earth! En dat niet alleen, de makers van de film organiseren de avond zelf. Verwacht een rijk programma met een bijzondere afsluiting.

Down to Earth

De basiswaarden van het kerstfeest – delen, geven, dankbaarheid, verbondenheid, familie, saamhorigheid, ceremonie – zijn voor de Earth Keepers waarden voor het leven van alledag, 365 dagen per jaar.

Na het succes van vorig jaar organiseert Down to Earth dit jaar twee prachtige kerst events in Metaal Kathedraal te Utrecht. Ervaar de pure spirit en saamhorigheid van de Earth Keepers op een manier die je nog lang zal bijblijven.

Op 17 december zijn er twee vertoningen van Down to Earth met aansluitend een Earth Keeper ceremonie. Daarnaast zijn er verschillende foodtrucks aanwezig waar iets lekkers te halen is.

Op 23 december organiseert Down to Earth in samenwerking met de Metaal Kathedraal een exclusief kerstdiner met aansluitend de filmvertoning. Verwacht lange tafels met een menu van Hollandse bodem en een heerlijke houtkachel die de hele avond zal branden.

Programma 23 december

18:00 ontvangst met een welkomstdrankje (bij de prijs inbegrepen)
18:30 aanvang diner
20:00 vertoning Down to Earth en dialoog
22:00 borrel
23:00 einde

Tickets

Tickets kosten €45,- en zijn online te koop.