KENNISMAKINGSDAGEN LEERGEMEENSCHAP METAAL KATHEDRAAL


Na de zomer opent Metaal Kathedraal de leergemeenschap van het creërend en zelfherstellend vermogen voor kinderen van 5 t/m 14 jaar!

Wil jij ontdekken  wat quantum leren is en ben je benieuwd of onze leergemeenschap de plek is waar jij jouw natuurlijke talenten tot bloei wilt laten komen?

Kom dan naar de kennismakingsdagen die we organiseren op 18, 19, 20 en 21 juli. In proeftuinen van energie, water, voedsel, biomimicry, schimmels en frequentie gaan we met praktische experimenten en proefjes oude en nieuwe kennis (her)ontdekken.

WAT

Kennismakingsdagen Leergemeenschap Metaal Kathedraal

VOOR WIE

Kinderen van 5 t/m 14 jaar die tot bloei willen komen. Op basis van inschrijving (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

WANNEER

18 t/m 21 juli, van 09.30 – 15.00 uur

WAAR

Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht

KOSTEN

55 euro per dag of 200 euro voor 4 dagen

AANMELDEN

Wil je je inschrijven voor één of meer kennismakingsdagen? Stuur een mailtje naar hallo@metaalkathedraal.nl en geef aan welke dag/dagen je voorkeur heeft/hebben.

Meer informatie is te vinden op de website bij leergemeenschap.

Programma proefdagen leergemeenschap

START BUITENSCHOOL: Op 22 augustus 2022 start de BuitenSchool.  Dan gaan we 5 dagen per week samenwerken met kinderen vanuit het gedachtegoed Metaal Kathedraal. Tevens starten we in eerste kwartaal met proefweken. Tijdens deze weken kunnen we wederzijds verkennen of het passend is om deel te worden van de BuitenSchool. We zullen dag en week tarieven rekenen voor kinderen die deelnemen aan de proefweken. Dit proces zullen we in schoolvakanties herhalen.

Wil je meer informatie ontvangen en/of je inschrijven voor de BuitenSchool? Stuur ons een mail met wie je bent, waarom je de informatie wenst te ontvangen, waarom je interesse hebt in de BuitenSchool, waar je behoefte aan hebt en wat dit voor je kan betekenen. We horen graag!  Mail: hallo@metaalkathedraal.nl