Kampvuursessie van Nature Quest


Nature Quest biedt podium bij Metaal Kathedraal om tijdens het knapperende vuur mooie verhalen te vertellen, vuurtjes te leren maken en te genieten van goed gezelschap.

Kampvuursessie met thema

Heb je weleens het gevoel dat je veel geeft maar de energie wat minder jouw kant op stroomt? In hoeverre ervaar je momenteel en gezonde balans tussen goed voor jezelf én voor andere zorgen? Welk gevoel overheerst vaak, dankbaarheid of verlies? En met betrekking tot de natuur? Welke gezonde en ongezonde patronen herken je bij jezelf en anderen? Welke overtuigingen over geven en ontvangen zijn jouw drijfveren in het dagelijks leven?

Met deze en andere vragen gaan we 10 december samen aan de slag tijdens de kampvuursessie. Het vuurtje brandt, het thema ligt klaar en wij kunnen niet wachten om met je in gesprek te gaan onder het genot van een lekker drankje. Vergeet niet een dikke trui aan te doen, een fleecekleedje mee te nemen en als het regent aan regenkleding te denken!

Programma

Inloop 19:30 uur
20:00 uur start
22:00 uur einde met eventuele uitloop

Over Nature Quest

Nature Quest biedt ervaringen in de natuur die mensen en organisaties inspireren naar binnen te kijken. Om vandaar uit bewuste verbindingen te creëren. Met onszelf, met elkaar en met de natuur. Om duurzame verandering te bereiken. Nature Quest is een beweging van individuen en organisaties die gezamenlijk aan dit doel werken.

Tickets

Aanmelden voor deze Kampvuursessie kan door een e-mail te sturen vóór 1 december naar: sara@naturequest.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en een e-mail met alle praktische informatie over de avond. De Kampvuursessie wordt vrijwillig aangeboden. Een bijdrage voor de kosten van het hout, de spreker, en locatie is zeer welkom.