Lezing: Jan van Gils over de uitrol van 5G en 6G


Let op: alle plekken voor deze lezing zijn inmiddels gereserveerd

Lezing vrijdag 14 juni

Drs. ing. Jan van Gils heeft als docent vele jaren les gegeven op een school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs in Rotterdam en Den Haag, in de vakken wis- en natuurkunde.

Hij is zich daarnaast al jaren bewust van het gevaar van de draadloze technologie die over ons wordt uitgerold en heeft vele lezingen over dit onderwerp gegeven, heeft aan de wieg gestaan van een aantal initiatieven om de voortgang van 5G te stoppen en van andere burgerinitiatieven en verschillende boeken over het onderwerp geschreven, waaronder “5G. Zegen of vloek?” en “Elektrosmog en 5G – de werking en risico’s van elektromagnetische straling en velden”.

Voor degenen die zich voorafgaande aan de lezing al wat meer wensen te verdiepen in het onderwerp, is daar nog de website www.stop5Gnl.nl (Nationaal Platform Stralingsrisico’s)

Dit keer wil Jan van Gils vooral inzoomen op de komst van het 5G en toekomstige 6G netwerk en de gevolgen hiervan voor onze psyche en gezondheid. Door het 5G en toekomstige 6G netwerk worden miljoenen apparaten met elkaar verbonden. Internet van de dingen (IoT). De verzamelde bulk informatie in dit smart surveillance netwerk komt razendsnel beschikbaar voor directe beïnvloeding en sturing van de gebruikers. Naast een manipulerende invloed op onze psyche heeft het een ondermijnende invloed op onze gezondheid. Dit en meer bespreken we tijdens de presentatie. Ook krijgen jullie suggesties hoe big tech vrij om te gaan met draadloze netwerken.

 

•  Inloop lezing: 19.00

•  Start lezing: 19.30

•  Adres: Metaalkathedraal, Rijksstraatweg 20 in Utrecht

•  Deelname: mail naar hallo@metaalkathedraal.nl

•  Kosten: 10 euro