Inloopavond ‘Presentatie centraal voedselbos’


Kom 1 oktober naar de presentatie over het voedselbos!

Dinsdagavond 1 oktober presenteert Gemeente Utrecht, samen met de landschapsarchitect en de voedselbosdeskundige, het nieuwe ontwerp voor het centrale voedselbos. En zij horen graag wat u hier van vindt. Rijnvliet wordt een eetbare woonwijk. Waar het maar kan, komen eetbare planten en bomen. Maar Rijnvliet krijgt ook een centraal voedselbos in het noorden van de nieuwe buurt.

In maart 2017 heeft Gemeente Utrecht samen met de bewoners van de Rijksstraatweg en Kindcentrum Rijnvliet nagedacht over het ontwerp van het voedselbos. Tijdens deze workshop zijn mooie ideeën op tafel gekomen die in het voorlopige ontwerp zijn meegenomen. Op 1 oktober presenteert Gemeente Utrecht hoe de verschillende onderdelen samen komen in het centrale voedselbos. Na de presentatie kunt u laten weten wat u van het ontwerp vindt. Daarna gaat Gemeente Utrecht aan de slag met het definitieve ontwerp.

Presentatie per e-mail

Kunt u niet bij de presentatie aanwezig zijn, maar wilt u toch het voorlopig ontwerp zien? Dan kunt u de presentatie opvragen en uw reactie hierop sturen naar leidscherijngroeit@utrecht.nl. Gemeente Utrecht mailt u de presentatie na 1 oktober.

Bron: Wijkbericht Gemeente Utrecht, 20 september 2019 (download in PDF)