Iceman Workshop


In ons lijf zit alles wat we nodig hebben voor geluk, kracht en gezondheid. Verzuring en genezing kunnen we direct beïnvloeden en tijdens deze dag leer jij hoe je dat doet. Je leert de werking van de veel besproken Wim Hof Methode. Een methode die krachtig is in zijn eenvoud en effectiviteit.

Deze dag wordt een samensmelting van de verschillende ademhalingsoefeningen en koudetraining die jou in staat stellen je immuunsysteem te bereiken en te beïnvloeden. Met de kracht van gerichte aandacht en eenvoudige ademhalingstechnieken leer jij om warm te blijven in een bad vol ijs. Je bent tot veel meer in staat dan je voor mogelijk houdt, ongeacht je fysieke uitgangspositie.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de Wim Hof Methode of met koude om wil leren gaan. Bereid je voor op een dag van ontdekken en ervaren. Geen competitie, alleen innerlijke kracht.

De dag wordt verzorgd door Jurjen Annen, instructeur en oprichter bij Bosbeweging. Jurjen is na een jaar trainen met Wim Hof zelf, erkend en gepassioneerd instructeur van de Wim Hof Methode.

Meer info over deze workshop vind je op de website van Bosbeweging of via hun Facebookpagina.

Reserveren

De kosten van deze ijskoude workshop bedragen €85,00. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers, dus op=op!

reserveer