Lezing; Hoe gaaf is 5G?


29 jan 14.00 | kaartje 7,50

Lezing door Sylvia Slegers

Sylvia Slegers doet al jaren onderzoek naar de effecten van 5G en straling en schrijft er regelmatig over in de Andere Krant. Beluister haar podcast hier https://podcasts.apple.com/us/podcast/5g-het-onbesproken-gevaar-de-andere-agenda-podcast/id1596925738?i=1000596575254

Deze zondag (29 januari) geeft ze een lezing in de Metaal Kathedraal. Wees welkom!

De woonwijk Rijnvliet wordt volgebouwd. Op de daken van de sociale woningbouw zullen 5G antennes geplaatst worden. Het komt zo erg dichtbij. Hoe heeft dit impact op onze gezondheid en de directe leefomgeving?

In ons leven hebben de we gemakken ervaren van de magnetron, toen 1G,2G,3G en 4G. Inmiddels dragen we bijna allemaal een straler bij ons in de vorm van een telefoon zodat we overal bereikbaar zijn. 5G wordt nu uitgerold. Dit komt bovenop 4G. 5G Werkt is een zeer verdicht netwerk, met kortere golven zodat zelfsturende objecten op afstand aangestuurd kunnen worden ( auto’s, drones etc) en moet ons voorzien van vele gemakken. We blijven consumeren en we geven hiermee onbewust de impuls aan de industrie om dit verder te ontwikkelen.

Wat is de langere termijn van deze ontwikkeling en waar is onderzoek naar gedaan? Wat is het effect op ons welzijn? Op en in ons lichaam en leefomgeving? Op ons water en zuurstofmolecuul? Wat is de impact op korte en langere termijn? Is 5G zinvol? Wat zouden de consequenties kunnen zijn? Kunnen we zonder? Voor wie en wat levert dit echt een meerwaarde? Kunnen we deze meerwaarde specificeren?

We nemen je graag mee in de wereld van straling en de electromagnetische aard van ons bestaan om zelf te kunnen oordelen.