Het Zevende Zintuig


Een zinsbegoochelende eterij …

Komende winter kun je voor één avond even weglopen uit de realiteit en binnenstappen in een droom. Het Zevende Zintuig is een zinsbegoochelende eeterij in het onalledaagse pop-up restaurant van Beeldjutters en Creative Chef in de Metaal Kathedraal. Ervaar een diner in surrealistische sferen, omgeven door video-projecties en soundscapes. Hier eet je uit de wolken, duik je in een onderwaterwereld en golft de zee over je bord. Een complete beleving van smaken, licht, theater en soundscapes, in een unieke monumentale setting van vergane glorie en nostalgie in de nok van de kerk.

Het eten wordt bereid door chef-kok en kunstenaar Jasper Udink ten Cate, beter bekend als Creative Chef. Hij werkt uitsluitend met eerlijke producten en stemt zijn gerechten volledig af op de sferen en kleuren van het Zevende Zintuig.

reserveer nu

Bij voldoende aanmeldingen gaat Het Zevende Zintuig op 16 december door!
Reserveer nu voor deze betoverende eterij op 16 december via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/het-zevende-zintuig.

Ook op aanvraag

Het Zevende Zintuig voor uw personeel of zakelijke relaties? Exclusief te boeken voor bedrijven! Vanaf 85 tot 95 personen | €135,- p.p. ex btw (inclusief wijn arrangement (glas wijn per gang)). Voor kleinere gezelschappen gelden andere tarieven.
Neem voor meer informatie en boekingen contact op met:
info@beeldjutters.nl | 06 14 47 68 25
hallo@metaalkathedraal.nl | 06 52 66 17 51

Join het event op Facebook en blijf op de hoogte.

Het Zevende Zintuig – teaser 2016 / 2017 from Beeldjutters on Vimeo.