Kindervoorstelling Hakim op z’n best


Hakim op z’n best is een interactieve show voor de kleine en grote mens. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk!

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de online ticketshop. Een ticket kost €8,00 en is geldig voor zowel kinderen als volwassenen. Indien beschikbaar zullen er ook aan de deur tickets te koop zijn.

Hakim Traïdia

Hakim is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vol humor naar de wereld van kinderen.

Credits

Spel: Hakim Traïdia
Genre: Familie / jeugdvoorstelling
Leeftijd: alle leeftijden

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door DOEN en gemeente Utrecht!