Cinemekka: A mindful choice


Elke derde zondag van de maand film kijken bij Metaal Kathedraal!

De filmavonden zijn een samenwerking tussen T Hoogt Filmtheater en Café en Metaal Kathedraal. Filmtheater ’t Hoogt is voor Metaal Kathedraal de ideale partner om deze programmering te verzorgen. Met een aanbod dat voornamelijk bestaat uit films van niet-westerse en jonge, onbekende filmmakers met potentie, kijkt zij verder dan het reguliere aanbod.

Op de maandelijkse filmavond worden films getoond die ertoe doen. Films die laten zien wat er nu in de wereld gebeurt en gaan over mensen die het anders durven aan te pakken; films die verrassen, raken, aanzetten tot nadenken en confronteren.

 

A Mindful Choice

Deze editie laten we de film A Mindful Choice zien. A Mindful Choice is een adembenemende documentaire die de krachtige, positieve impact laat zien die de beoefening van Ascension heeft op het leven van mensen. Prachtig gefilmd, weeft A Mindful Choice verhalen samen van individuen, groepen en gemeenschappen uit verschillende delen van de wereld, met ongelofelijk uiteenlopende achtergronden, die ten goede zijn veranderd door de impact van deze geweldige leer.

De film wordt voorzien van een verdiepend nagesprek. De invulling hiervan is nog een verrassing. Uiteraard sluiten we weer af met een drankje en een kampvuur in de tuin van Metaal Kathedraal.


Biologische keuken

Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is voorafgaand aan de film geopend voor een biologische maaltijd of een hapje bij de borrel. Reserveren is gewenst via stadsherbergboelens@metaalkathedraal.nl.


Programma

17.30 Biologisch diner
19.30 Film met een verhaal
20.10 Pauze
21.10 Bijzonder nagesprek
21.45 Vuur en een drankje

 

Koop je ticket online of aan de deur.