Expositie ‘Zet mij in beeld’


Elke 1e en 3e zondag van de maand staan de kerkdeuren bij Metaal Kathedraal zoals vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom. Dit zijn de zondagen met telkens een terugkerend èn wisselend programma. Deze zondag kun je onder andere de expositie ‘Zet mij in beeld’ bezoeken.!

Kwetsbaar & sterk

Ben je soms onzeker?
Leg je voor jezelf de lat te hoog?
Hoe zie je jezelf?
Wie ben je?
Hoe laat je jezelf aan anderen zien en hoe wil je graag gezien worden?

Vragen waar de leerlingen van Leidsche Rijn Collega tijdens de cursus “Fotografie, zet mij in beeld!” bij stil staan. Binnen deze cursus leren de leerlingen hoe ze zichzelf letterlijk en figuurlijk in beeld kunnen brengen. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik.

Aan de hand van zelfportretten leren ze zichzelf nog beter kennen, wordt het eigen “ik” versterkt en worden gevoelens en belevingen vastgelegd.

In deze tentoonstelling laten de leerlingen zichzelf zien. Zowel hun kwetsbare kant als de sterke, zowel de zichtbare kant als de onzichtbare. De leerlingen geven zichzelf weer zoals ze zijn.

Een prachtige foto-expositie in het Hemelryck van Metaal Kathedraal.

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.