Energie Ontbijt


Het Energie Ontbijt is een onderdeel van het project ‘De Kunst van de Kringloop’.

De Kunst van de Kringloop

Een project dat op dit moment gerealiseerd wordt is het project ‘De Kunst van de Kringloop’. We bouwen een interactieve afval installatie welke informatie geeft over gebruik en hergebruik van afval. Want het is de hoogste tijd om de huidige verwerkingsmethodes onder de loep te nemen. De nieuwe installatie verwerkt alle afvalstromen van Metaal Kathedraal tot nieuwe bruikbare grondstoffen op inventieve wijze. Een artistieke installatie die recycling en circulaire economie in de praktijk brengt. Onder leiding van kunstenaars, industrieel ontwerpers, experts en andere betrokkenen. Dit creëert bewustwording over het gebruik en hergebruik van afval en wat je er allemaal mee kan doen. Ook in uw achtertuin of keuken.

Energie Ontbijt

Tijdens het energie ontbijt wordt de geest en maag gestimuleerd. U krijgt een overheerlijk ontbijt en we verrijken u met sprekers die u nieuwe inzichten verschaffen in de praktijk van de circulaire economie met een focus op hergebruik. Er worden vernieuwende ideeën gepresenteerd. Samen maken we de wereld een betere plek!

Tickets

Koop snel een kaartje, want vol is vol! Kosten zijn 5 euro per persoon. Aanmelden kan via: weldoener@metaalkathedraal.nl