Energie Ontbijt


Het Energie Ontbijt is onderdeel van het project ‘De Kunst van de Kringloop’. We bouwen een interactieve afval installatie welke informatie geeft over gebruik en hergebruik van afval. Want het is de hoogste tijd om de huidige verwerkingsmethodes onder de loep te nemen!

De nieuwe installatie verwerkt alle afvalstromen van Metaal Kathedraal tot nieuwe bruikbare grondstoffen op inventieve wijze. Een artistieke installatie die recycling en circulaire economie in de praktijk brengt. Onder leiding van kunstenaars, industrieel ontwerpers, experts en andere betrokkenen. Wat kun je allemaal met afval doen?

Energie Ontbijt
Tijdens het Energie Ontbijt wordt de geest en maag gestimuleerd. U krijgt een overheerlijk biologisch ontbijt en we verrijken u met sprekers die nieuwe inzichten verschaffen in de praktijk van de circulaire economie met een focus op hergebruik. Samen maken we de wereld een betere plek!

Programma
Aanvang: 10:00 uur
Einde: 11:30 uur

Sprekers
– Rik Binnendijk; De circulaire buitenkeuken
– Hogeschool voor de Kunsten ; Voedselbos Leidsche Rijn

Tickets
Koop snel een kaartje, want vol is vol! Kosten zijn 5 euro per persoon. Aanmelden kan via: weldoener@metaalkathedraal.nl.