Energie in Overvloed


“De huidige energietransitie wordt gekenmerkt door prijzen die de pan uit stijgen, energiebedrijven die megawinsten boeken en ‘duurzame’ technologieën die op nieuwe manieren de natuur schade toebrengen. We wíllen wel van fossiele brandstoffen af, maar we blijven er toch nog decennia aan geketend. 

En dat terwijl er al lang daadwerkelijke oplossingen voor het energievraagstuk bestaan – technologieën die ter plekke een overvloed aan energie kunnen opwekken. De energie wordt gewonnen uit een veld van energie dat in de kwantumfysica ‘nulpuntsenergie’ wordt genoemd. DIt is vrije energie: energie vrij van beperking, vrij van vervuiling en vrij van macht.

Het wordt tijd dat we ons bewust worden van het bestaan van deze baanbrekende technologieën. Nog belangrijker is het dat we ons bewust worden van wie we zijn, waar we staan en waar we naartoe willen. Willen we echt de Noordzee volzetten met windmolens? Of willen we een schone energiebron die overal en altijd kan worden ingezet? Deze kwestie van overvloed is een staaltje techniek, maar nog meer een kwestie van bewustzijn. Zijn we klaar voor de implicaties van deze technologie?

Zondag 18 december neemt Karsten van Asdonk je van 13.00 – 15.30 uur mee in de wereld van vrije energie, de natuurkunde erachter, waarom het zo onbekend is en waarom ons bewustzijn een cruciale rol speelt. Karsten presenteert daarbij zijn nieuwe boek ‘Energie in Overvloed’ – dé compacte introductie in vrije energie.”

Tickets:
https://forms.gle/YM3SMNNhnSRezRNG6

Tijd:       Deel I:  13:00 inloop
                            13:30 lezing vrije energie
               Deel II: 14:30 inloop
                            15:00 boekpresentatie + Q&A
                            15:30 signeersessie
Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht
Ticket:   € 30,- (overmaken naar Stichting Cypsela Foundation, NL54 TRIO 0320 1606 61 o.v.v. ‘Energie in Overvloed’)