GEANNULEERD Dag 1. Duurzaamheidsheld in je organisatie – Zo inspireer je je collega’s tot verandering


Deze training is helaas geannuleerd.
Op 7 en 21 september (twee-daagse training) kun je de handschoen oppakken om klimaat en milieu op de agenda te zetten in je organisatie bij Metaal Kathedraal. Transformeer je intentie om een steentje bij te dragen aan positieve verandering in je eigen leefomgeving, naar concrete actie.  Wordt een duurzaamheidsheld in je organisatie en inspireer je collega’s tot verandering!

Trainer Jeanine Pothuizen: Ik zie dat steeds meer mensen zich zorgen maken over het klimaat en de intentie hebben om hier wat aan te doen (onderzoek van I&O Research). Dat is fijn!

Daarom kijk ik er naar uit om in september weer de workshop ‘Duurzaamheidsheld in je organisatie’ te verzorgen. Dan gaan we samen aan de slag om je duurzame intenties om te zetten in veranderkracht en te vertalen naar een inspirerende aanpak voor op het werk. Tot 1 juli is er early bird korting.

Herken jij je in het volgende?

  • Je wilt dat de organisatie waar je werkt meer gaat doen met duurzaamheid.
  • Op je werk doen ze niks met jouw mooie, groene ideeën: je ervaart soms tegenwerking.
  • Je voelt je niet serieus genomen, collega’s vinden je een ‘klimaatgekkie’. Misschien durf je zelfs duurzaamheid niet ter sprake te brengen.
  • Je collega’s zijn blij met de eerste duurzame stappen (laaghangend fruit), maar blijven stil als het lastiger wordt.

Brandt er in jou een groen lichtje dat je graag inzet om anderen te inspireren om te verduurzamen? Wil je zo je organisatie verder brengen? Dan is deze workshop iets voor jou! Verwacht twee dagen waarin je geïnspireerd en ontspannen aan de slag gaat met gelijkgestemden, geprikkeld wordt in je creativiteit en waarin plezier maken en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan.

Check het programma en schrijf je in voor deze tweedaagse workshop via ticketbrite.