Waterbiennale 2022: De wetenschap van heilig water – een goed gesprek met Dan Winter (online & live)


Laat je meenemen in de magische wereld der fractalen & het stralende hart van heilig water. Lezing (Engelstalig) door Dan Winter – een publieke bijeenkomst met online presence.

LET OP! Er is een ticketlink voor mensen die online deelnemen en een ticketlink voor mensen die naar het event in Metaal Kathedraal komen.

We gaan live het gesprek (Engelstalige presentatie) aan met Dan Winter in het Hemelryck van Metaal Kathedraal. Vanaf een groot scherm geeft hij ons een lezing en zijn vragen welkom.

Tijdens deze lezing leren we hoe we met gebruik van plasma (zie www.theraphi.net) de fractaliteit van water en al het leven op aarde kunnen versterken en laten imploderen. We leren hoe we met de perfecte vortex water weer in haar oorspronkelijke vitale staat terugbrengen (zie www.theimploder.com). Hoe het herkennen van de fractaliteit van het elektrische veld de weg terug leidt naar bezieling in architectuur en geobiologie (zie www.bioarchitects.net). Hoe we onszelf kunnen trainen om onze innerlijke energetische vortex te laten imploderen wat ons een verruimde perceptie en een staat van ‘bliss’ geeft (met perfect implosieve fractale hersengolven, zie www.flameinmind.com).

Dan’s onderzoek en metingen laten zien dat een geïmplodeerde vortex de sleutel is tot lucide dromen en het behouden van onze herinneringen na het verlaten van dit aardse leven.

De harmonische geometrische fractaliteit die we zien in hoe rozenblaadjes zich rangschikken zien we ook in het elektrische hart van waterstof – en daarmee het hart van water – en in de energetische ‘rits’ die DNA ladders bijeen vlecht.

Aan de hand van betoverende visuals neemt Dan ons mee op de onderzoeksreis die hij de afgelopen 30 jaar deed om ons te inspireren met de wetenschap en de romantiek van heilige geometrie en fractaliteit. Volgens Dan is het hart van implosie de oorsprong van alle levenskracht, perceptie, bliss en zelfs dat wat we zwaartekracht noemen.

Een voor een zijn dit aldus Dan zelforganiserende en centripetale krachten. Dit zelforganiserende principe, ook wel negentropie (herstel) genoemd, laat ons zien dat de wetenschap het verkeerd had: het universum is niet gedoemd tot entropie (afbraak en verval). In tegendeel, wanneer we de roosachtige fractaliteit die overal in de natuur te vinden is weer in en om ons heen gaan herkennen, inzetten en versterken komen we uit de chaos en vinden we de weg terug naar heelheid. Binnen onze samenleving, onze ziel en onze onsterfelijke gelukzaligheid.

Wie is Dan Winter?

Een veelzijdig wetenschapper en onderzoeker. Hij studeerde cum laude af aan de Universiteit van Detroit als elektro-engineer en volgde vervolgstudies in psychofysiologie en de oorsprong van talen. Hij heeft veel verschillende studies uitgevoerd, van kwantumfysica tot modellering in het MIT-ruimtelaboratorium, tot het ontwikkelen van de EEG biofeedback apparatuur. Hij weet als elektro-engineer alles van elektromagnetische plasmavelden en is met die achtergrondkennis de ‘Physics of Spirituality’ gaan onderzoeken.

 

Wil jij water opnieuw leren kennen?

Waterbiënnale.nl presenteert workshops, lezingen, expedities en een WaterArchief over water. In hoeverre kennen we water echt? En als we water als natuurlijk fenomeen echt in haar kracht zetten, kunnen we dan de wereld in onszelf en om ons heen echt gezond maken? Ontdek met ons mee!

(van) Wie is water, Wij Water en Wonderwater

In 2022 staat Utrecht in het teken van Water. Om al onze leringen en aannames los te laten, en water echt opnieuw te leren kennen zijn waterexperts en kinderen samen lokaal op reis gegaan. Tijdens vele WaterExpedities hebben we het Wonder van Water ontdekt, (van) Wie water nu eigenlijk is en hebben we ervaren dat Wij Water zijn, dat water geheugen heeft en dat ons intentiegericht bewustzijn water beïnvloedt Echt waar? Echt waar!

We blijven steeds meer nieuwe waarheden ontdekken die ons compleet verbazen, verwonderen en onze natuurlijke staat van zijn onvoorstelbaar verrijken. Deze ervaringen maken we graag breed deelbaar met kinderen en voor volwassenen.

Extra serie workshops

Daarom organiseren we in oktober en november een extra serie workshops en duiken we nog verder de diepte in. En leren we de magie van water in relatie tot genezing, frequentie, energie, informatie, geheugen en bloed kennen.

WaterAchief

Alle ontdekkingen van geniaal water maken we ervaarbaar in het WaterArchief dat we openen op 6 november 2022.  Een interactieve plek waarin je onze waterreizen ook zelf weer kunt beleven. Want als water magisch is, wat zijn wij dan als mens? Juist ja! We hebben niks meer te verliezen! Vortex je mee de diepte in?