De Magie van het Hart


Ontdek de magie van je hart en je hartintelligentie in deze 4 uur durende workshop met Dana Schaferova, gebaseerd op HeartMath.

Wist je dat ons hart een elektromagnetisch veld produceert dat niet alleen onze gezondheid beïnvloedt, maar ook de mensen om ons heen? Verschillende emotionele toestanden genereren verschillende hartpatronen, die ons elektromagnetische veld beïnvloeden. Ontdek de diepe verbinding tussen hart, geest en welzijn tijdens onze inspirerende workshop op vrijdagmiddag 7 juni.

Leer hoe je stress vermindert, je innerlijke balans herstelt en snel beter in je vel zit. Ontdek de kracht van je hartcoherentie en intuïtie om tot je innerlijke kern te komen en met meer vertrouwen en veerkracht uitdagingen aan te gaan. Intuïtie gaat over spontaan ‘weten’, de manier waarop je onbewuste boodschappen doorgeeft aan het bewuste. Het helpt je onder meer om op een goede manier met anderen om te gaan, gevaar in te schatten, beslissingen te nemen, oplossingen te bedenken, complexe situaties te overzien, creatief te zijn en visie te ontwikkelen.

Profiteer van de mogelijkheid om je HRV en coherentie te laten meten, waardoor je bewuster wordt van je lichamelijke en emotionele reacties.

*Door te meten, krijg je inzicht in wat er in je lichaam gebeurt. Op het scherm zie je real-time resultaten, waardoor je direct leert hoe je hier zelf meer invloed op kunt uitoefenen.

Prijs: €100 excl. btw

Let op! Tickets zijn verkrijgbaar tot 7 dagen voor aanvang van het evenement.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op: https://www.mindsetsolutions.nl

“In slechts vijf minuten liefdevolle en compassievolle gevoelens ervaren, terwijl je je op je hart richt, boost je je immuunsysteem wel tot zes uur lang.”