3-LUIK: DE HELENDE KRACHT VAN PLASMA, VOLTAGE EN FREQUENTIES – DEEL 3. AQUERA STEM ANALYSE


DEZE AVOND IS ONDERDEEL VAN EEN UNIEK KENNISMAKING/BIJSCHOLING 3-LUIK

Een uitnodiging aan een ieder en medische professionals in het bijzonder om de invloed van natuurlijke harmonieuze frequenties, elektromagnetisme en plasma op heelwording te (her)ontdekken.

Drie maandagavonden van 19.00 – 21.00 uur, waarin ontwikkelaars, experts en practitioners hun kennis delen en jouw vragen beantwoorden over de technologie, de werking en de therapeutische inzet van de Theraphi, Aquera stem analyse en biofeedback software en de Flame In Mind EEG biofeedback technologie.

16 Okt, van 19.00 – 21.00 uur, Metaal Kathedraal

Bijdrage: 33 euro

NB Online deelname is ook mogelijk! Op de dag van de lezing ontvang je de zoomlink  per mail. De bijdrage voor live en online deelname is gelijk. Een uur voor we live gaan ontvang je de zoomlink voor eventuele online deelname per mail.

DEEL 3 – AQUERA STEMANALYSE & BIOFEEDBACK
DIAGNOSTIEK EN BIOFEEDBACK FREQUENTIE TECHNOLOGIE

In gesprek met Hans van Mosel en Silvia Hoevenaar

De Aquera stemanalyse software combineert een analyse van de frequenties in je stem en je hersengolven met balancerende biofeedback therapie d.m.v. geluidstechnologie waarmee disbalans hersteld wordt.

Hans van Mosel geeft als ontwikkelaar van de Aquera software een live online lezing en Silvia Hoevenaar deelt over de ervaring van het gebruik ervan in haar praktijk Key To Health.

De Aquera stemanalyse en biofeedback software wordt voor diverse klachten en aandoeningen diagnostisch en therapeutisch ingezet. Voor behandelingen met de Aquera technologie kun je in Nederland op verschillende plaatsen terecht, waaronder:

Praktijk KeyToHealth (Zandvoort)
Faro Health Center (Volendam)

WELKOM BIJ DE GENEESKUNDE VAN DE TOEKOMST EN HET VERRE VERLEDEN

Bij Metaal Kathedraal kun je terecht voor ervaringen die je lichaam, geest en ziel her-inneren aan natuurlijke harmonische orde en zelfheling.

Als we tot balans terug willen keren, in ons zelf en in de wereld om ons heen, is het van belang dat we her-kennen hoe de natuur zich moeiteloos zelf-organiseert bij de gratie van coherente harmonische frequentievelden. Plasma en frequentie therapie ondersteunen ons lichaam en activeren ons zelfherstellend vermogen.

De grootste heel-bron zit in onszelf. Vanuit een weten dat alles met elkaar samenhangt, dat dis-ease een manifestatie is van geestelijke, mentale en/of fysieke on-balans en daarmee de uitnodiging in zich draagt om tot dieper inzicht en zelfheling te komen. We kunnen hierbij ondersteund en geholpen worden maar uiteindelijk zijn we allemaal onze eigen heelmeester.

Als je het uni-versum wilt begrijpen denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’. -Nikola Tesla