DAGWORSKHOP: ELEKTROCULTUUR MET DE LEGENDARISCHE YANNICK VAN DOORNE


DAGWORSKHOP ELEKTROCULTUUR

Laat je meenemen door Yannick van Doorne in een dagworkshop vol praktische DIY oplossingen op woensdag 18 september.

De prijs voor de dag bedraagt 125 euro incl. koffie en thee en biologische lunch van restaurant Kasvio.

Ontdek en activeer onze electromagnetische aard van bestaan!

Elektrocultuur is een plantenteelt techniek waarmee je de vitaliteit van de bodem en de groei van de bomen en planten op je (agrarische) landgoed en/of in je moestuin optimaliseert door het activeren van de natuurlijke elektro-magnetische velden die overal in de natuur aanwezig zijn. Resultaten op groei en vitaliteit zijn meestal zeer indrukwekkend.

Ontdek de weldaad en overvloed van elektrocultuur. Vitaliseer jouw leefomgeving voor jezelf en voor alles wat leeft. Zonnebloemen van meer dan 2 meter hoog. Bloemkolen vele maken groter dan je hoofd. En nog lekker ook. Een structurele rijke vochthuishouding voor je bodem…

Is dit een haalbare en toepasbare techniek voor jouw agrarisch bedrijf? Jouw Achtertuin en/of landgoederen? Deze herontdekte kennis uit 1745 komt weer tot leven mede dankzij het baanbrekende werk van de belgische ingenieur in landbouw- en biotechnologie: Yannick van Doorne.

Dus? Onze leefomgeving is elektromagnetisch?

Wat is dit en hoe activeer je dit zodanig dat zowel mens, dier en plant zich optimaal ontwikkelen? Elektrocultuur laat zien wat het resultaat is van het activeren van de natuurlijke elektrische en magnetische groeikrachten in onze leefomgeving. Het maakt de bodem vruchtbaarder, het vergroot je oogst én de kwaliteit van de gewassen en is het een natuurlijke oplossingen tegen ziekten, plagen en droogte.

Verschillende van de door Yannick ontwikkelde elektrocultuur toepassingen zijn aanwezig op ons landgoed. Metaal Kathedraal heeft de gehele workshop van Yannick in het voorjaar gevolgd en we passen zijn werk toe binnen onze levensboerderij en de leergemeenschap van het creërend en zelfherstellend vermogen waarbinnen we werken vanuit 8 deelgebieden en 8 labs. Ontdek ons landgoed als proeftuin met daarin een foodlab, biovergister om mee te koken, diverse watervitalisatie systemen, electro- cultuur toepassingen, een hugel aangelegd door Philip Forrer. Het landgoed is omringt door 15 hectare voedselbos in een verstedelijkte omgeving. We zullen deze dag ook zeker veel buiten zijn! Tot snel!

Bekijk ook Yannick’s website: www.elektrocultuurvandoorne.com

Benieuwd en op zoek naar meer inspiratie? Kijk op wanttoknow.nl/gezondheid/de-realistische-magie-van-elektrocultuur/