CineMekka – A Mindful Choice – film en een verrassende workshop


CineMekka is in samenwerking met Filmtheater ’t Hoogt dè vaste afsluiter van Mekka op Zondag; het afwisselend cultureel (kinder)programma op elke eerste zondag van de maand vanaf 09.30 uur bij Metaal Kathedraal. Heerlijk onderuitgezakt film kijken onder de eeuwenoude spitsbogen van ons prachtige Hemelryck. Na de film kun je gezellig blijven napraten en genieten van een hapje eten in onze Stadsherberg Boelens.

Tickets & tijden

Tickets à 10 euro zijn alleen online te koop via de website van ’t Hoogt. Als je een kortingskaart voor de film hebt, vertoon je die aan de deur.

Metaal Kathedraal en Stadsherberg Boelens zijn elke eerste zondag vanaf 09.30 uur geopend. Bekijk hier het totale dagprogramma.
De film start om 16.30 uur.

Blijf je eten?

Na de film blijven eten en napraten? Vergeet niet te reserveren.

Op het menu

  • Boeren brood met verschillende dips
  • Knolselderijsoep met paddenstoelen
  • Winter lasagne met sla
  • Panna cotta met stoofpeer

Prijs 19,50 p.p. Reserveer voor zaterdag 10.30 uur via onze online ticketshop.

A Mindful Choice

Ishaya monniken

Twee moderne Ishaya monniken uit Nieuw-Zeeland reizen met een camera de wereld over. Ze ontmoeten mensen die – door te mediteren – innerlijke rust ervaren in niet altijd rustgevende omstandigheden. We zien inspirerende verhalen van onder meer gedetineerden en bewakers in een Mexicaanse gevangenis, van kinderen uit probleemgezinnen en hun begeleiders, en van ballerina’s aan de Cubaanse Nationale Ballet Academie. A Mindful Choice laat je op een mooie, indringende manier zien dat het vinden van innerlijke vrede overal mogelijk is, ongeacht je levenssituatie en de uitdagingen waar je voor staat.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door DOEN en gemeente Utrecht!

`