CineMekka


De 2e editie van CineMekka 2016! Intieme sferen met magistrale films! Voor deze editie verbouwen we opnieuw het Hemelryck voor om in hogere sferen te komen in de betoverende bioscoop van de Metaal Kathedraal.

Wij zijn de moeilijkste niet en vinden; iedereen (alles) verdient een 2e kans. Zo ook alle films die in de afgelopen edities van CineMekka nét het onderspit dolven maar stiekem gewoon heel erg tof zijn! En dit is natuurlijk ook de 2e kans voor alle lieve mensen die de vorige editie nét geen kaartje hebben weten te bemachtigen… De kaartverkoop start op woensdag 20 april om 12.00.

Zoals bij elke CineMekka bepaal jij welke film er wordt vertoond. De stemmen zijn geteld; en het was een close call! Met slechts 1 stem meer dan Into the Wild kozen jullie voor de film Prins!

“Prins – Een film over volwassen worden in een wereld vol verleiding.”

Prins is de eerste speelfilm van VICE. Een samenwerking met 100% Halal en geregisseerd door Sam de Jong. Niet alleen in Nederland onopgemerkt gebleven, is “Prins” inmiddels de oceaan overgestoken en heeft Prins ook het Amerikaanse witte doek gesierd. Een bijzondere productie met een cast van niet-professionele acteurs.

Op 3 mei kun je bij ons genieten van deze film. De laatste tickets vliegen over de toonbank, wacht dus niet te lang!

Meer informatie over deze avond vind je in het Facebook event van CineMekka.

Tickets

CineMekka wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van Stichting DOEN.