Buurtdiner


Op 20 november staat er opnieuw een Buurtdiner gepland! Samen met buurtgenoten eten aan lange tafels in Metaal Kathedraal. Voor slechts €15,- (exclusief drankjes) schuif je al gezellig aan bij dit drie gangen diner.

Het vorige buurtdiner op 9 oktober 2016 was een groot succes!

Wat hebben we genoten! Complimenten aan alle betrokkenen. Dit smaakt absoluut naar meer .. :-)’ – Rob, Jet en Pim

Deze editie van het buurtdiner wordt verzorgd door Sophie Mierlo, een buurtbewoner van Metaal Kathedraal. Als 20-jarige studente Verpleegkunde heeft ze al veel ervaring opgedaan met het bereiden van maaltijden voor grote groepen bij haar stage op een psychiatrische inrichting.

Sophie zal met hulp van overige buurtgenoten een driegangen herfstmaaltijd verzorgen, geheel in de stijl van deze periode van het jaar. In samenwerking met Bierbrouwerij De Leckere (brouwerij van het eigen Mekka bier) en ingrediënten uit de omgeving, wordt een biologisch diner bereid.

 

Inzamelactie kleding vluchtelingen

Dit buurtdiner staat in het teken van Winter inzamelingsactie / Winter Clothes Rally van Doneer je Deken & Impact Nomads.

Doneer je Deken en Impact Nomads organiseren een grote Winter Kleding inzamelingsactie voor vluchtelingen in het noorden van Griekenland.

Tussen 7 en 20 november is Metaal Kathedraal een van hun inzamelingslocaties en kun je bij ons terecht op werkdagen tussen 10-16 uur om spullen te doneren.

Vooral maat S en maat M zijn zeer nodig. Alles wat nog draagbaar is. Help mee een vrachtwagen met 60 grote kratten vol liefde te vullen voor 21 november. Dan is het er nog net op tijd voor de winter. Download de lijst met benodigdheden hier: https://www.metaalkathedraal.nl/nieuws/inzamelpunt-doneer-je-deken/

Impact Nomads is vanavond te gast om de spullen in ontvangst te nemen en vertelt je over waar het naartoe gaat en hoe de situatie nu in Griekenland is.

Reserveer nu, lever jouw winterkleding in en geniet van een heerlijk drie gangen diner! Met dank aan Ik Ben Aanwezig kun je bij het reserveren direct een donatie doen aan Impact Nomads om extra bij te dragen aan deze bijzondere actie! Dit geld wordt gebruikt voor het transport naar Griekenland.

Wil je graag een handje uit de mouwen steken en als vrijwilliger aan de slag? Meld je dan hier aan.

Het buurtdiner wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële bijdrage van Stichting DOEN.