Buurt High Tea


In samenwerking met Stichting de Vrolijkheid organiseert Metaal Kathedraal een High Tea waarbij gezinnen uit Leidsche Rijn en het AZC Oog in Al elkaar ontmoeten!

Leidsche Rijn en AZC Oog in Al

Deze Buurt High Tea staat geheel in het teken van verbinding. Maak kennis met je buren en met de bewoners van Asielzoekerscentrum (AZC) Oog in Al. Voor elk verkocht kaartje nodigen wij een gezin uit het AZC uit. Met het kopen van een kaartje bezorg je dus niet alleen jezelf een prachtige dag, maar beleef je deze samen met bewoners van het AZC Oog in Al.

High Tea

Aan lange gedekte tafels geniet je onder de eeuwenoude spitsbogen van het Hemelryck in Metaal Kathedraal van oneindig veel heerlijke, zoete en hartige versnaperingen.
Met liefde gebakken en gemaakt door patissiers in spé van basisschool de Boomgaard, de beste thuisbakkers van het AZC, fijnproevers van de Kinderworkshop Professor Loep en de koks van Stadsherberg Boelens.

Professor Loep

Wil je meehelpen met het maken van broodjes voor de bezoekers van de Buurt High Tea? Sluit je dan aan bij de workshop van Professor Loep! Samen gaan jullie buiten op zoek naar de beste stokken om de lekkerste broodjes aan te bakken boven een echt kampvuur. Dus trek je laarzen aan! Verzamelen om 13.00 uur bij Metaal Kathedraal (een uur voordat de high tea begint) om te bakken! Zodat jullie om 14.00 het eindresultaat kunnen presenteren aan de gasten. Aanmelden kan online. 

Meer leuks!

Naast een hoop lekkers is er ook ander vertier!
Geniet van live muziek door muzikanten uit het AZC, doe je biologische boodschappen tijdens de maandelijkse Bio Markt November, speel een gezellig bordspel en bekijk het landgoed rond Metaal Kathedraal.
Kinderen kunnen zelf gebakjes versieren of lekker buiten spelen.

Reserveren

Met de aanschaf van jouw ticket zorg je ervoor dat er ook een vader, moeder of andere bewoner van het AZC mee kan doen aan de Buurt High Tea!

Kosten zijn €15,00 en inclusief onbeperkte lekkernijen, thee en een hoop vertier.

Kinderen t/m 12 jaar kunnen mee voor slechts €1,00
Ook hier geldt; voor elk verkocht kaartje nodigen wij een kind uit het AZC uit.

Kosten zijn exclusief online reserveringskosten

Reserveer nu via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/buurt-high-tea

Aanmelden voor de kinderworkshop kan via: https://goo.gl/forms/CZiQsUGXmPvmY5OW2

Wees welkom! We zien je graag op zondag 5 november! ♥