Buren bijeenkomst


Metaal Kathedraal nodigt de buren uit!

Bent u in Rijnvliet komen wonen of woont u aan de Zandweg of de Rijksstraatweg? Dan bent u van harte uitgenodigd om met ons en andere oude en nieuwe buren kennis te komen maken.
Nu de nieuwe wijk Rijnvliet aan het ontstaan is, leek het ons een mooi moment om kennis te maken met de bewoners in onze wijk rond de vraag: hoe ziet een mooie en gezonde leefomgeving eruit?

Metaal Kathedraal werkt sinds 2011 met kunstenaars, wetenschappers en buurtbewoners aan een gezonde toekomstige leefomgeving voor iedereen. Dat doen we door aandacht te vragen en te geven aan klimaatvraagstukken en oplossingen te zoeken in onze directe leefomgeving.

Misschien heeft u ideeën over wat voor u een goede leefomgeving inhoudt, of wilt u eens luisteren naar wat anderen hierover denken?
We nodigen u daarom heel graag uit voor een goed stuk taart en een lekkere kop koffie of thee op maandagavond 10 februari in Metaal Kathedraal. Ook wanneer u geen uitnodiging in de brievenbus heeft gehad! U kunt zich voor de buren-bijeenkomst opgeven door een mailtje te sturen aan weldoener@metaalkathedraal.

We hopen u te mogen verwelkomen!

Namens het team van Metaal Kathedraal
Maureen Baas, Henk Keizer en Esther Eij

Maandag 10 februari van 19.00 -21.00 uur
Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht