Bucketlist Festival


Tijdens The Bucketlist Festival draait alles om het opdoen van nieuwe unieke ervaringen. Een programma gevuld met buitengewone activiteiten die op jouw bucket list staan. Eet, drink, dans en vooral… Doe!

Op zaterdag 27 augustus zal Metaal Kathedraal het decor zijn van de mooiste ervaringen. Koop je ticket en krijg daar meteen een aantal Bucks-munten bij om je dromen mee waar te maken! De opbrengst van het festival geven we aan stichting ‘Make A Wish’, lees meer: https://bucketlist-festival.nl/wij-steunen-make-a-wish/!
Zien we je 27 augustus 2016?

Attend het event Bucketlist Festival op Facebook en blijf op de hoogte!

programma

Maak een levensecht ritje in een achtbaan, ontmoet schildpadden tijdens een duik in de oceaan en vecht je een weg door een horde zombies in onze virtuele ruimte. Eet insecten, sloop een auto, laat een prachtige henna tattoo aanbrengen, wees Shakespeare voor een dag, spuit met graffiti, ontmoet de ware en trouw hier vervolgens mee, hang aan een paal, ga in bad en eet sushi van een naaktmodel.

Ohhhh het is teveel om op te noemen! Dus ga snel naar www.bucketlist-festival.nl – bekijk het volledige programma, regel jouw ticket vanaf 19,50 euro (inclusief twee bucketlist ervaringen) en geniet van een dag vol verrassingen!

Tickets