Bio Markt Paaseditie


De maandelijkse Bio Markt van Leidsche Rijn; elke 1e zondag van de maand is Metaal Kathedraal ’the place to be!’ Naast de Bio Markt is er een aanvullend programma met workshops voor jong en oud, muziek, en meer!

Tussen 11.00 – 16.00 uur kun je bij ons terecht voor je dagelijkse biologische boodschappen. De markt vindt plaats in de achtertuin van Metaal Kathedraal aan Rijksstraatweg 20 te Utrecht, Leidsche Rijn, bij koud weer binnen in ‘De Buyck’.
Dit keer staat de markt in het teken van Pasen. Lekker proeven en genieten? Met een paasplank van Stadsherberg Boelens kun je tussen 12.00-14.00 brunchen met de (h)eerlijke producten van de markt.

Paasbrunch met producten van de markt

12.00 – 14:00 uur
Geniet van een zorgvuldig samengestelde paasplank met lekkers van de Bio Markt. Bij de bar van Stadsherberg Boelens zijn de paasplanken te verkrijgen waarmee je langs de kramen gaat om te genieten van al het lekkers op het menu! Kosten €12,50 p.p / kindermenu (tot 12 jaar) €7,50 p.p.

Menu Paasbrunch

Klik op de foto om deze in het groot te bekijken.

180401 Menu Pasen

Voedselpodium

Met Metaal Kathedraal als aanjager van een integraal voedselbos voor toekomstig Rijnvliet en voor een gezonde leefomgeving in samenspraak met de natuur, is de achtertuin van deze oude kerk de uitgelezen plek voor een Bio Markt. Metaal Kathedraal werkt stap voor stap toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, lokaal en biologisch aanbod. De markt is tevens de plek waar delen van de programmering van Metaal Kathedraal worden gepresenteerd.

Lees hier meer informatie over de aanwezige marktpartijen

Metaal Kathedraal is een ecologische culturele broedplaats, waar kunstenaars, wetenschappers en uitvinders aanjagers zijn voor een betere wereld in harmonie met de natuur.
Een plek waar je elk moment een wonder kan verwachten…

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.